Kiwi Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kiwi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Wilderman
Jeg har nylig handlet på Kiwi og opplevelsen var virkelig flott! Butikken var kjapt, trygt og billig - akkurat som de sa på nettsiden deres. Jeg satte også pris på det store utvalget av produkter i...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Flott shoppingopplevelse hos Kiwi

  Jeg har nylig handlet på Kiwi og opplevelsen var virkelig flott! Butikken var kjapt, trygt og billig - akkurat som de sa på nettsiden deres. Jeg satte også pris på det store utvalget av produkter i butikken. Det gjorde at jeg kunne finne alt jeg trengte uten å måtte dra til flere forskjellige butikker. Det beste var kanskje den vennlige servicen jeg fikk fra de ansatte. De hilste hjertelig velkommen da jeg kom inn i butikken, og spurte om jeg trengte hjelp med noe spesielt. Dette ga meg en følelse av at de faktisk bryr seg om kundene sine. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse hos Kiwi, og jeg vil definitivt handle der igjen neste gang!


Andre så også på