Kiwi

Alle anmeldelser

Kiwi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Kiwi

De fleste av oss har gjerne en favorittbutikk når det kommer til dagligvarer og vi ønsker selvfølgelig at det skal være så enkelt som mulig å finne informasjonen vi ønsker om både tilbud og nyheter. Derfor ser vi nå at flere og flere matbutikker blir mer tilgjengelige på nett med egne nettsider, men hvordan kan du finne ut om informasjonen de deler er til å stole på? Her på ReviewsBird deler vi både informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av både produktene og tjenestene deres. Se hva andre sier om dagligvarebutikker som Kiwi Her!

Om Kiwi
Kiwi er en kjent norsk dagligvareforretning som ble opprettet i Hokksund i 1979. Selskapet er en del av Norgesgruppen ASA som er et handelshus som driver med detalj- og engrosvirksomhet i Norge. Norgesgruppen ble opprettet i 1994 og har sitt hovedkontor i Oslo. I dag er Kiwi en av Norges største dagligvareforretninger med over 650 butikker og mer enn 14.000 ansatte.

Produkter og tjenester av Kiwi
Kiwi er en dagligvareforretning som selger produkter innen dette segmentet. Dette innebærer blant annet ferske matvarer som frukt og grønnsaker, proteinkilder som kjøtt og fisk, tørrvarer som mel og kaffe, bakevarer som brød og rundtstykker mm. På nettsiden til Kiwi finner du blant annet en full oversikt over alle varehusene deres med både adresse og åpningstider. Du finner også alle gjeldende tilbud og kampanjer som ukens kundeavis. I kundeavisen annonserer selskapet hvilke produkter som er nedsatt i pris i en viss periode eller andre tilbud som for eksempel 2 for 1. Kiwi tilbyr også en tjeneste der du kan bestille ulike kaker gjennom nettsiden for så å hente den i din lokale Kiwibutikk. Du kan velge mellom ulike ferdige oppskrifter på kaken eller sette sammen din egen variant. Du vil også finne en rekke ulike nyheter og artikler på siden som omhandler både matvarer, produksjon, drift og matkasting. I nedtrekksmenyen på nettsiden vil du finne sider som kalles for sunt, kjapt og billig der de viser ulike varer som passer innenfor disse kategoriene. Du kan også gå til en egen side for oppskrifter som du igjen kan sortere etter ulike kategorier som proteinkilder, pasta, pizza, dessert, drikke, vegetar, salater og mye mer. Alle oppskriftene på sidene til Kiwi tar utgangspunkt i varer og produkter fra sortimentet deres. Kiwi har også en egen kundeklubb som kalles for KIWI Pluss som gir deg tilgang til eksklusive tilbud og andre fordeler.

Komplimenter, klager og tips om Kiwi
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til Kiwi? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for forbrukere å finne frem til de beste og mest pålitelige butikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring med blant annet produktene til dette selskapet, kvaliteten, kundeservicen eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra dem.