Wolt

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 4
Service 4
Pris 5
Levering 4

Totalt

4.3
25.0% vil kjøpe her igjen

Wolt

En omfattende gjennomgang av Wolt

Wolt er en fantastisk leveringstjeneste som har tatt Norge med storm. Denne anmeldelsen vil dykke ned i hva som gjør Wolt så spesiell, og hvorfor det har blitt en favoritt blant mange nordmenn. Så la oss dykke rett inn i anmeldelsen av denne herlige leveringstjenesten.

Hva er Wolt?

Wolt er en populær leveringstjeneste som tilbyr mat, dagligvarer og andre produkter fra lokale restauranter og butikker. Med sin brukervennlige app kan brukere enkelt bestille det de ønsker og få det levert rett til døren sin. Wolt skiller seg ut fra andre lignende tjenester ved å fokusere på å levere fra lokale bedrifter og tilby et bredt spekter av kvalitetsalternativer.

Enkel og brukervennlig

En av grunnene til at Wolt har blitt så populær er den enkle og brukervennlige appen. Den er godt utformet, har en intuitiv navigasjon, og gjør at brukere kan bestille mat og produkter på bare noen få klikk. Man kan enkelt søke etter spesifikke restauranter eller butikker, eller utforske ulike kategorier og filtrere etter preferanser som kosthold, kjøkkentype og mer. Det er virkelig en fryd å bruke denne appen, og det tar bokstavelig talt bare noen minutter å bestille favorittmaten din.

Den verdensberømte skuespilleren Audrey Hepburn sa en gang: "Spise er en nødvendighet, men å spise intelligent er en kunst." Når du bestiller gjennom Wolt, kan du virkelig utforske kunsten å spise intelligent ved å velge blant et bredt utvalg av lokale restauranter med varierte matkunnskaper.

Bredder horisonten din

En av de beste tingene med Wolt er at det utvider horisonten din når det gjelder matopplevelser. Du kan utforske og oppdage restauranter og kjøkken fra ulike kulturer og nasjonaliteter uten å måtte forlate ditt eget hjem. Sushi fra Japan, pizza fra Italia, eller tacos fra Mexico, Wolt bringer smakene fra hele verden rett til deg. Det er som å ta en festlig reise gjennom gastronomien uten å måtte forlate sofaen din!

Høy kvalitet og pålitelighet

Wolt er kjent for å tilby høy kvalitet og pålitelighet når det gjelder leveringstjenester. Bestillingene blir levert raskt og effektivt, og maten eller produktene kommer alltid i god stand. Wolt er også flinke til å ta vare på sikkerheten til både leverandører og kunder. Under Covid-19-pandemien har de implementert strenge tiltak for å sikre trygg og kontaktløs levering. Du kan stole på at Wolt tar vare på deg og dine behov.

Så la meg oppsummere: Wolt er den ultimate leveringstjenesten i Norge. Med sin brukervennlige app, varierte utvalg av restauranter og butikker, og pålitelig levering, er det virkelig en tjeneste som skiller seg ut. Enten du har lyst på en god middag, dagligvarer eller noe søtt til søndagskosen, er Wolt ditt beste valg.

Til slutt vil jeg oppfordre alle som har brukt Wolt, til å legge igjen en egen anmeldelse på ReviewsBird. Din erfaring er verdifullt og kan hjelpe andre brukere å ta det beste valget. Del dine tanker om Wolt i dag og la oss sammen bygge et enda bedre samfunn av matelskere og leveringstjenester!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

M
Madyson 1 år siden
10
Jeg har nylig prøvd tjenesten til Wolt, og jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Jeg bestilte mat fra en av de lokale restaurantene rundt meg, og bestillingen ble levert på en rask måte. D...
A
Alexander Sagstad 4 måneder
3
Jeg bestilte mat via wolt i dag. Jeg fikk en estimert tid på 1t og 10 min. Etter et par minutter fikk jeg beskjed om at maten min var begynt å lages. Etter noen meldinger om utsatt levering...
P
Per Gynt 3 måneder
2
En skikkelig god tjeneste for deg som like å få varm mat levert kald.
S
Sara 11 dager siden
2
Elendig service - nesten alltid kald mat og utrolige forsinkelser

Alle anmeldelser ( 4 )

Min anmeldelse av Wolt Delivery: Mat-og mer

Jeg har nylig prøvd tjenesten til Wolt, og jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Jeg bestilte mat fra en av de lokale restaurantene rundt meg, og bestillingen ble levert på en rask måte. Det som skilte seg ut for meg var kvaliteten på maten - den var fortsatt fersk og godt tilberedt da den ankom. Wolt-appen er også veldig brukervennlig og informativ. Den gir deg estimated leveringstid, prisinformasjon og bilder av menyelementene når du blar gjennom forskjellige valgmuligheter. Betalingssystemet var sømløst, noe som gjorde hele prosessen ganske uproblematisk. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Wolt til alle som ønsker å få god mat levert rett hjemme eller på jobb. Tjenestens robusthet og effektivitet beviste dens verdi igjen hvis du ønsker å nyte restaurantmat uten å gå ut i det offentlige

M
Madyson 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
10
Ville kjøpe her igjen?

Mat

Jeg bestilte mat via wolt i dag. Jeg fikk en estimert tid på 1t og 10 min. Etter et par minutter fikk jeg beskjed om at maten min var begynt å lages. Etter noen meldinger om utsatt leveringstid så kom faktisk maten innenfor tiden. Men lite viste jeg at de hadde kjørt rundt med maten min i en time i bilen sin.

Maten var uspiselig og iskald.
Men kundeservice kunne ikke gi noe refusjon pga de hadde levert innen for estimert tid. Maten gikk i bosset og jeg kastet vekk 300kr

A
Alexander Sagstad 4 måneder
Bestille
2
Service
2
Pris
6
Levering
2
Totalt
3
Ville kjøpe her igjen?

Levering

En skikkelig god tjeneste for deg som like å få varm mat levert kald.

P
Per Gynt 3 måneder
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Wolt

Elendig service - nesten alltid kald mat og utrolige forsinkelser

S
Sara 11 dager siden
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!