Godtlevert

Alle anmeldelser

Godtlevert

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Tea Zero
Tea Zero

Vil du beskrive deg selv som en te-entusiast? Kanskje du ikke liker kaffi, eller kanskje du bare foretrekker te. Te har i likhet med...

Logo Adams Matkasse
Adams Matkasse

Sliter du med å få tid til å handle matvarer og planlegge ukesmåltidene? I dag finnes det en rekke alternativer som kan hje...

Logo Cake It Easy
Cake It Easy

Er du lei av å stresse med innkjøp og kakebaking før en feiring? Føler du at du aldri har tid til å lage den fine ...

Godtlevert

Lever du et travelt liv, og sliter med å balansere jobb, familieliv og fritid? Ender du i perioder opp med at familien må spise spaghetti med ketchup og ferdigpizza til middag? Om du kjenner deg igjen her, finnes det en løsning for deg. Vi har nemlig en rekke gode alternativer som fungerer i hverdagen, og kan spare deg noe tid når det kommer til maten. Godtlevert tilbyr matkasser for enhver familie. De har matkasser for deg som har både kresne barn som kun spiser ting med en bestemt farge og til deg som ønsker mer variasjon når det kommer til middagen. Det finnes flere matkasse-leverandører, så hvordan vet du om Godtlevert har et godt tilbud for deg? Passer deres løsninger inn i din hverdag? Er råvarene og oppskriftene de sender til deg verdt pengene framfor å slippe å ordne dette selv? Er det bedre alternativer? Les kundeanmeldelsene om Godtlevert her for å finne ut om dette firmaet er noe som kan gjøre din hverdag lettere.

Om Godtlevert
Godtlevert er et norsk firma som ble startet i 2010. Det ble startet av tre kompiser med hektiske liv, som hadde til felles at alle savnet et godt alternativ til tradisjonell mathandling, som samtidig kan spare deg tid. De hadde sett matkasser i Sverige og ønsket seg muligheten til denne løsningen i Norge også. De ble fort suksess med denne ideen, og de innså at det fantes et stort marked for matkasser blant andre nordmenn med hektiske liv. Målet deres er å tilby en skikkelig middag for den samme prisen som om du skulle handlet det selv. Over 50 000 norske familier bestiller matkasser fra Godtlevert.

Produkter og tjenester av Godtlevert
Selskapet tilbyr ulike matkasser med middager som er tilpasset deg og din families behov og preferanser. En av matkassene heter Favorittkassen, og består av de klassiske, tradisjonsrike favorittrettene som passer for de fleste familier. En annen kasse heter Fleksitarianerkassen, og passer for de som ønsker å spise mer grønt og mindre kjøtt. Roedekassen er basert på Grete Roedes retningslinjer innenfor kosthold, og er skreddersydd for de som ønsker en både sunn og velsmakende middag. Ekspresskassen passer for de som helst vil spare tid på matlaging, men som samtidig ønsker god mat. Kokkekassen er et alternativ for hobbykokker som ønsker seg spennende mat fra hele verden. Singelkassen er tilpasset de som kun lager mat til seg selv, for at du skal slippe å ende opp med usunne løsninger og masse rester. Du velger ønsket matkasse på nettsiden deres og for antall personer middagene gjelder. Du kan når som helst pause leveringene eller bytte til en annen type kasse. Matkassene blir levert rett hjem til deg avhengig av hvor du bor i landet, men som regel på mandag kveld. Du behøver ikke å være hjemme når matkassen skal leveres, men du må være tilgjengelig per telefon. Det er ingen bindingstid på abonnementet og du kan dessuten velge å få levering kun annenhver uke istedenfor hver uke. Dersom du ønsker å komme i kontakt med Godtlevert, kan du kontakte dem direkte på denne epost-adressen.

Les også andre anmeldelser.

Erfaringer med Godtlevert 
Har du testet ut matkasser fra Godtlevert? Hva synes du om tjenestene de hadde? Hva har du å si om dem og hvordan var din erfaring? Vi vil gjerne høre fra deg. Skriver en anmeldelse om dem på denne siden. Hva synest du om prisen? Nytter du deg av tjenestene enda? Lever matkassen opptil forventningene dine? Er varene og oppskriftene av høy kvalitet? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del dine meninger om Godtlevert for å hjelpe andre potensielle kunder med å finne ut om de burde teste ut denne tjenesten. Takk for at du tar deg tid.