Dehydrer Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Dehydrer

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Stamm
Jeg har nylig kjøpt en Dōrrex mattørker fra Dehydrer og jeg kan ikke få sagt nok positive ting om produktet! Mattørkeren laget av Stöckli fungerer utmerket for å dehydrere urter, sopp, frukt, grønn...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Mattørking Opplevelse

  Jeg har nylig kjøpt en Dōrrex mattørker fra Dehydrer og jeg kan ikke få sagt nok positive ting om produktet! Mattørkeren laget av Stöckli fungerer utmerket for å dehydrere urter, sopp, frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk. Jeg har prøvd å tørke ulike typer matvarer med denne maskinen og resultatene har vært fantastiske hver gang. Det som imponerer meg mest er at man kan oppbevare dehydrert mat i lang tid uten at det går ut på dato eller mister næringsverdiene sine. Med Dōrrex mattørkeren fra Dehydrer vil du kunne bevare smaken og helsegevinstene til det fulleste! En annen positiv ting jeg vil trekke frem er hvor enkel den er å bruke - selv for en person som meg som ikke er spesielt smart når det gjelder teknologi. Lettlesningen bruksanvisning hjalp meg igjennom hele prosessen trinn-for-trinn. Totalt sett må jeg si at Dōrrex mattørkeren fra Dehydrer lever opp til alle mine forventninger og mer til! Hvis du vurderer å kjøpe en mattørker så anbefaler jeg å gå for denne modellen - hvis du kan spise det så kan du tørke det!


Andre så også på