4 selskaper

Reservedeler & Reparasjon

...

  Reservedeler & Reparasjon

  Om du trenger reservedeler til bilen din kan det  være lurt å finne en bilutleietjeneste, en bilhavaritjeneste eller en biltransporttjeneste. Mange av oss har nok søkt på «Biltjenester nær meg» på et tidspunkt. Du lurer kanskje også på hvordan situasjonen er med bilservice under festligheter og bilservicepriser.

  Vurderer du å lease, bør du sjekke om vilkårene dine er for en lukket eller åpen leieavtale. Med en lukket leasingavtale betaler du vanligvis ikke mer etter at du har levert tilbake kjøretøyet ditt – med mindre det har for stor slitasje eller du har overskredet noen kilometergrenser. En lukket leasingavtale betyr at du allerede har avtalt hvor mye verdien på bilen skal synke i løpet av din leasingperiode. Dersom bilen er mindre verdt enn det avtalte beløpet ditt når du returnerer den, har du ingen ekstra økonomisk forpliktelse. Ved åpen leasing står ikke den fremtidige verdien av bilen i kontrakten. På slutten av en åpen leieavtale kan du kanskje få bilen refundert dersom kjøretøyet er verdt mer enn forventet. Men hvis bilen er mindre verdt enn forventet, kan det hende du må samle inn mer penger.

  Aktiverte kostnader

  Din leasingkontrakt kan inneholde et tall som kalles brutto balanseførte kostnader, som kan sammenlignes med avtalt verdi på bilen og fordelene ved starten av leasingavtalen. Den balanseførte bruttokostnaden inkluderer verdien av bilen pluss verdien av eventuelle andre tjenester og avgifter definert i leieavtalen.

  Et relatert begrep er aktivert kostnadsreduksjon. Det er mulig å redusere dine bruttoaktiverte kostnader - og månedlige betalinger - ved å bruke en aktivisert kostnadsreduksjon. Aktiverte kostnadsreduksjoner trekkes fra den balanseførte bruttokostnaden for å beregne den opprinnelige leiebalansen - de fungerer akkurat som utbetalinger på en leieavtale. Hvis du handler i et kjøretøy eller legger ned kontanter, vil bruttokapitaliserte kostnaden reduseres med beløpet for den kapitaliserte kostnadsreduksjonen.

  Restverdi

  er verdien av bilen ved utløpet av en leasingavtale. En bil som holder verdien godt har høy restverdi. Du og utleier vil typisk avtale en restverdi ved oppstart av en leasingavtale, og bilens restverdi vil fremgå av kontrakten. Avskrivninger er hastigheten der kjøretøyet ditt mister verdi over tid. Hvis du leaser, betaler du for verdifallet på kjøretøyet gjennom dine månedlige leasingbetalinger. Avskrivning er forskjellen mellom verdien av kjøretøyet når det er nytt og restverdien. Sagt på en annen måte; den har sunket i bilens verdi i løpet av leasingperioden. Avskrivningskostnader er det som utgjør den største delen av leiekontraktens månedlige betaling.


  Reservedeler & Reparasjon

  Siden du trenger leiebil, leasing eller flyplasstransport, er det viktig å sjekke kundeanmeldelser for å finne ut om leverandøren av biltjenester mener alvor. Det samme gjelder bildeleforhandlere eller bruktbilforhandlere. I dag, med mulighet til å lese andre klienters erfaringer, må vi ikke skyte i mørket. Les anmeldelser skrevet av deres egne kunder!

  En billease er en populær form for bilfinansiering som lar deg «leie» en bil hos en forhandler for en viss tid og et visst antall kilometer. Du vil vanligvis foreta månedlige leasingbetalinger på et kjøretøy, og til gjengjeld vil forhandleren tillate deg å kjøre det. På slutten av leasingavtalen returnerer du enten kjøretøyet til forhandleren eller kjøper ut leasingavtalen din hvis du ønsker å beholde bilen, hvis det er en mulighet i leasingavtalen. Du trenger vanligvis god kreditt for å lease en ny bil. Personer som leaset et nytt kjøretøy i tredje kvartal 2020 hadde en gjennomsnittlig kredittscore på 733, ifølge Experian-data. FICO anser skårer på 670 og høyere for å være "bra". Husk at selv om du ikke eier bilen du leaser, vil leasebetalingshistorikken vises på kredittrapportene dine.

  En billease er en populær form for bilfinansiering som lar deg «leie» en bil hos en forhandler for en viss tid og et visst antall kilometer. Du vil vanligvis foreta månedlige leasingbetalinger på et kjøretøy, og til gjengjeld vil forhandleren tillate deg å kjøre det. På slutten av leasingavtalen returnerer du enten kjøretøyet til forhandleren eller kjøper ut leasingavtalen din hvis du ønsker å beholde bilen, hvis det er en mulighet i leasingavtalen.

  Du trenger vanligvis god kreditt for å lease en ny bil. Personer som leaset et nytt kjøretøy i tredje kvartal 2020 hadde en gjennomsnittlig kredittscore på 733, ifølge Experian-data. FICO anser skårer på 670 og høyere for å være "bra". Husk at selv om du ikke eier bilen du leaser, vil leasebetalingshistorikken vises på kredittrapportene dine.