BliVakker Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

BliVakker

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nora
Jeg har nylig handlet fra BliVakker.no, og jeg må si at opplevelsen min var veldig positiv. Nettbutikken tilbyr et stort utvalg av kjente merkevarer innen hårpleie, sminke, hudpleie og parfyme. Det...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En flott handleopplevelse hos BliVakker.no

  Jeg har nylig handlet fra BliVakker.no, og jeg må si at opplevelsen min var veldig positiv. Nettbutikken tilbyr et stort utvalg av kjente merkevarer innen hårpleie, sminke, hudpleie og parfyme. Det beste med å handle her er garantert de gode prisene deres! De har stadige kampanjer og tilbud som gjør det mulig å spare mye penger. Nettsiden deres er også veldig enkel å navigere i, slik at man raskt finner akkurat det man leter etter. Jeg satte spesielt stor pris på den detaljerte beskrivelsen av produktene- dette hjalp meg virkelig til å velge det rette produktet for mine behov. Jeg vil definitivt anbefale BliVakker.no til alle mine venner som ønsker kvalitetsprodukter uten å blakke seg helt - Dette er absolutt Norges største skjønnhetsbutikk på nett!


Andre så også på