Skruvat

Alle anmeldelser

Skruvat

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Skruvat

Finn din nettforhandler for bildeler! Det kan være vanskelig å finne frem til riktige reservedeler når det er snakk om bil. Hver forhandler spesialiserer seg ofte på enkelte merker slik at du ender opp med å måtte gå fra verksted til verksted for å finne riktig del. På nett er dette mye enklere, og Skruvat er en nettbutikk som fører et bredt sortiment av bil- og reservedeler. Hvor mye enklere er det vel ikke å bare klikke delen hjem til deg? Det finnes mange nettforhandlere innenfor denne kategorien og her ønsker vi å hjelpe deg med å finne frem til de beste alternativene. Les om andres erfaringer og vurderinger med Skruvat her før du bestemmer deg for om dette er butikken for deg!

Om Skruvat
Skruvat er et opprinnelig svensk selskap som ble etablert i 2008 av Robert Risberg og Peter Jakobsson. I dag er selskapet en av Nordens største forhandlere for bil- og reservedeler. Begge de to grunnleggerne har en bakgrunn innenfor IT som var noe av grunnen til at de startet dette selskapet sammen. Gjennom det svenske markedet har de også opprettet et konsept som heter Skruvat & Klart der kundene kan bestille delen sin direkte til et verksted for montering. Per i dag har Skruvat ingen fysiske butikk i Norge så alt må bestilles ved hjelp av netthandel.

Produkter og tjenester av Skruvat
Hos Skruvat finner du et bredt sortiment av bildeler, biltilbehør, dekk, felger og olje. Du kan også skrive inn bilmodellen din for å begrense søkeresultatet slik at nettsiden kun viser de delene som passer til din bil. I tillegg til bil fører nettbutikken også tilbehør og deler til båt. Under Tips & Råd finner du en del informasjon om hvordan du kan bytte enkelt bildeler selv, hva som er de beste sommerdekkene, hvordan du kan tolke lydene bilen lager og mye mer. Hos Skruvat har de et prisløfte som vil si at de lover å møte prisen til en konkurrent dersom du finner samme produkt et annet sted til en lavere pris. Normal leveringstid er beregnet til å være mellom 1-3 virkedager, og de tilbyr alle de standard betalingsmetodene som faktura, kort og bankoverføring, i tillegg til delbetaling med Klarna. Dersom du ønsker å sende varer i retur må du først registrere varen på retursiden og bruke leveringsseddelen du mottar til å returnere varen. For å komme i kontakt med deres kundeservice avdeling kan du gjøre dette enten via chat, telefon eller kontaktskjema som du finner på nettsiden deres.

Komplimenter, klager og tips om Skruvat
Vi ønsker å høre om kunders erfaringer og opplevelser med Skruvat. For å gjøre det enklere for våre brukere å finne de beste nettbutikkene er vi avhengig av at du legger igjen en anmeldelse dersom du har benyttet deg av tjenestene eller produktene til dette selskapet. Kanskje har du noen gode råd eller tips om hva en burde tenke over når en handler hos Skruvat? Vet du kanskje hvor man kan finne en rabattkode for å få avslag på bestillingen sin? Les og del anmeldelser om selskapet her og finn ut om dette er en trygg og pålitelig nettbutikk!