Dekk.eu Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Dekk.eu

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kylie
Jeg har nylig brukt Dekk.eu til å finne dekk og tilbehør til min bil, og jeg er svært fornøyd med min opplevelse. Det var enkelt å navigere på nettsiden deres, og jeg fant det veldig hjelpsomt at d...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Dekk.eu Erfaring

  Jeg har nylig brukt Dekk.eu til å finne dekk og tilbehør til min bil, og jeg er svært fornøyd med min opplevelse. Det var enkelt å navigere på nettsiden deres, og jeg fant det veldig hjelpsomt at de sammenligner prisene fra forskjellige nettbutikker slik at jeg kunne finne det beste tilbudet. Bestillingen var også veldig smidig og rask. Jeg ble holdt oppdatert gjennom hele prosessen, fra bestillingen ble mottatt til produktene ble sendt ut for levering. Prisene var rimelige og konkurransedyktige, og valget av produkter var imponerende. Leveringen av produktene gikk også uten problemer - de ankom i god stand innen den estimerte leveringstiden. Alt i alt vil jeg sterkt anbefale Dekk.eu som et sted å kjøpe dekk, felger eller andre biltilbehør. Deres prissammenligningsfunksjon er spesielt nyttig for alle som ønsker å spare penger når de handler online etter disse produktene!


Andre så også på