Bildeler.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bildeler.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Elinore
Jeg har nylig kjøpt bildeler fra Bildeler.no og jeg er utrolig fornøyd med min erfaring. De tilbyr en rekke kvalitetsdeler til svært rimelige priser, som passer for 29 forskjellige bilmerker. Jeg b...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Bildeldereselse: Stor variasjon av billige kvalitetsdeler

  Jeg har nylig kjøpt bildeler fra Bildeler.no og jeg er utrolig fornøyd med min erfaring. De tilbyr en rekke kvalitetsdeler til svært rimelige priser, som passer for 29 forskjellige bilmerker. Jeg ble positivt overrasket over deres store lager i Norge og rask levering på slitedeler. Det var også lett å finne de delene jeg trengte takket være deres brukervennlige nettside, som inkluderer detaljert informasjon om hvert produkt. Som en kunde uten mye kunnskap om bilelektronikk var dette veldig hjelpsomt for meg. Noe annet jeg satte pris på var den gode kundestøtten. Da jeg hadde noen spørsmål angående et bestemt produkt tok de seg tid til å svare på mine spørsmål og hjelpe meg med valget mitt. Samlet sett vil jeg absolutt anbefale Bildeler.no til alle som leter etter bildeler av god kvalitet og konkurransedyktige priser. Takk Bildeler.no!


Andre så også på