Bildeler.no

Alle anmeldelser

Bildeler.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Bildeler.no

Er du lei av å måtte dra innom flere forhandlere og verksted for å få tak i bildelene du trenger? Ofte har de ikke delen på lager heller. Nå kan du handle alle delene til bilen din på nett! Det finnes en rekke nettbutikker med et stort utvalg av reservedeler og med rask leveringstid. Bildeler.no er en nettbutikk innenfor dette området, og her på denne siden hjelper vi deg med å finne ut om dette er butikken for deg. Ved å dele informasjon og kundeanmeldelser fra andre som allerede har handler fra Bildeler.no gjør vi det svært enkelt for deg å finne frem til de beste, tryggeste og mest pålitelige nettbutikkene!

Om Bildeler.no
Bildeler.no, eller Norsk Bildelsenter, ble etablert allerede i 1990. Selskapet har drevet med import og salg av bildeler i over 30år. I utgangspunktet fokuserte bedriften hovedsakelig på deler til VW og Audi, men sortimentet har fortsatt å vokse og i dag har de reservedeler til over 23 ulike bilmerker. De fokuserer på biler som er mer enn 5 år gamle og mener at de dekker over 85% av etterspørselen innen dette markedssegmentet. I følge selskapet selv er målet deres at alle delene de fører skal tilsvare originalkvalitet og at de alltid skal tilby de beste prisene. Siden 2011 har Komplett Group kjøpt opp mer og mer av selskapet og i dag eier de over 90% av askjene

Produkter og tjenester av Bildeler.no
Bildeler.no er en forhandler av reservedeler, tilbehør og verktøy til bil. De fører en rekke produkter innen følgende hovedkategorier: Forstilling, bakstilling, bremser, servicedeler, motor og clutch, elektriske deler, lykter og lys, karosseri, dekk og felg, bilpleie, kjemi, lading og bilvarme, spesialverktøy, diagnoseutstyr og verktøy/garasjeutstyr. For å hjelpe deg med å finne frem til de riktige delene til din bil har nettsiden en funksjon der du kan skrive inn ditt registreringsnummer for å få opp de korrekte delene til din bilmodell. Bildeler.no er en norsk nettbutikk der alle prisene som er oppført inkluderer den norske momsavgiften på 25%, med unntak av dersom du er logget inn som bedriftskunde. Når du handler fra denne nettbutikken tilbyr de 365 dagers åpent kjøp som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere varene forutsatt at produktene fremstår som nye og i originalemballasjen. For de fleste varene har de et fast fraktbeløp på 98kr i hele landet, og en garanti på mellom 1-2 år. Bedriften er også Trygg e-handel sertifisert som vil si at de følger visse regler og retningslinjer for varehandel på nett, og at de ivaretar rettighetene dine som forbruker på en ansvarlig måte. 

Komplimenter, klager og tips om Bildeler.no
Har du handlet reservedeler fra Bildeler.no? Eller benyttet deg av noen av de andre produktene eller tjenestene deres? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du sier litt om din opplevelse for at andre enkelt skal kunne vurdere om dette er en trygg og pålitelig forhandler på nett. Si gjerne litt om leveringstid, produktet, osv. Sett i gang og les og del anmeldelser om Bildeler.no her!