Eurodel

Alle anmeldelser

Eurodel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Eurodel

Reservedeler til bil kan være vanskelig å få tak i. Ofte må man innom flere forretninger og verksted for å finne ut om de har den delen man trenger på lager. Dette kan være tidkrevende og ugunstig i en travel hverdag. Dette gjør netthandel mye mer attraktiv. Er du ute etter en nettbutikk som selger bildeler? Da kan muligens Eurodel være forretningen du er på jakt etter. Men hvordan vet du om dette er en pålitelig og trygg butikk? Denne siden hjelper deg med å velge den beste nettbutikken ved hjelp av andre brukeres erfaring og vurderinger.

Om Eurodel
Den norske Eurodel nettforhandleren ble etablert i 2012 av Jan Otto Jansen, fra Bærum, og Emil Everss fra Latvia. De to mennene ble kjent da de jobbet sammen som avisbud for Aftenposten i Bærum. Jan Otto Jansen hadde lang tidligere erfaring av salg av bildeler over disk og Emil Everss var en dreven hobbymekaniker. De to endte stadig opp med å reparere avisbudbilen sammen og etterhvert ble dette inspirasjonen til oppstarten av Eurodel AS selskapet. Delene som selges sendes fra Latvia, men siden selskapet er Norsk trenger de ikke å gå gjennom Norsk toll og kunder trenger derfor ikke å måtte betale noen ekstra tollavgift.  

Produkter og tjenester av Eurodel
Eurodel hevder å være en proff nettforhandler som fører en rekke reservedeler til de aller fleste bilmodeller. Og for at du skal slippe å bestille feil deler som ikke passer til din bil, har de lagt inn en søkefunksjon som kontrollerer at delen du bestiller passer til din bilmodell. Du finner deler til bilmotor, bremsesystemer, eksosanlegg, kjølesystem, klimaanlegg og mer. Produktene sendes fra Latvia og på Eurodels nettside sier de at normal leveringstid er beregnet til 1-5 virkedager avhengig av hvor i landet du bor. Selskapet har ingen fysiske butikker verken i Oslo eller andre steder i landet. I tillegg til salg av produkter inneholder nettsiden også en blogg del hvor de legger ut informasjon om vedlikehold av bil, tips til hvordan du skifter deler, hvilke tegn du burde se etter for å finne ut om du bør skifte eventuelle deler, og annen informasjon om bil og tilbehør. Når du har gjort et kjøp hos forhandleren tilbyr de deg en 30 dagers angrerett som vil si at du har mulighet til å sende varen i retur og heve kjøpet ditt. Om du ønsker å legge inn en bestilling hos Eurodel bør du også se opp for rabattkoder som kan gi deg ekstra avslag på kjøpet ditt.

Komplimenter, klager og tips om Eurodel
Har du noen erfaring som kunde hos Eurodel? Har allerede kjøpt bildeler eller tilbehør hos denne forhandleren? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse hvor du sier litt om hvordan du opplevde handelen. Var nettsiden enkel å bruke? Holdt de forespeilet leveringstid? Var det enkelt å komme i kontakt med kundeservice? Alt dette og all annen relevant informasjon du kan komme på vil gjøre det enklere for andre brukere å finne ut om denne nettbutikken er et godt alternativ for dem!