Eurodel Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Eurodel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Daryl Wolf
Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos Eurodel. Jeg bestilte noen bildeler på deres nettside, og hele prosessen var enkel og problemfri. Eurodels utvalg av bildeler er veldig imponerende med...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Kundevennlig Opplevelse Med Eurodel

  Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos Eurodel. Jeg bestilte noen bildeler på deres nettside, og hele prosessen var enkel og problemfri. Eurodels utvalg av bildeler er veldig imponerende med over 300 forskjellige produsenter å velge mellom. Prisene deres er også svært konkurransedyktige i forhold til andre lignende tjenester jeg har brukt tidligere. Jeg likte også at de tilbyr et åpent kjøp selvfølgelig så vi kan alltid sikre oss at bilen vår fungerer optimalt etter reparasjon eller vedlikehold. Betalingsalternativene deres inkluderer både Klarna og Visa/Mastercard som gjorde betalingen til en rask og smidig affære uten noen problemer underveis. Leveransen var rask og effektiv; delene ankom i løpet av få dager etter bestilling. En stor fordel de hadde var gratis retur innen 365 dager som gir kunden frihet til å endre mening om det faktiske behovet eller hvis man ombestemmer seg når pakken kommer fram om hva han/hun trenger, noe som gir ekstra trygghet for sine kunder. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Eurodel til alle mine venner som trenger bildeler eller biltilbehør inkludert muligheten for gratis retur, attraktive priser og god kundeservice.


Andre så også på