Motorspeed Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Motorspeed

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Edythe
Jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med å handle på motorspeed.no. Jeg var på jakt etter ATV-deler og utstyr, og nettstedet deres hadde alt jeg trengte samlet på ett sted. Det gjorde det en...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Imponert over bredden av produkter

  Jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med å handle på motorspeed.no. Jeg var på jakt etter ATV-deler og utstyr, og nettstedet deres hadde alt jeg trengte samlet på ett sted. Det gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg trengte. Nettstedet var brukervennlig og full av informasjon om hvert produkt, inkludert bilder fra flere vinkler. Jeg følte meg trygg på at jeg kjøpte kvalitetsprodukter som skulle vare lenge. Leveringstiden var også imponerende - varene mine ble levert til døren min svært raskt etter bestillingen. Alt i alt er jeg strålende fornøyd med mitt kjøp fra Motorspeed. De har et bredt utvalg av deler, utstyr, bekledning mm- noe som passer alle behov.


Andre så også på