Autodoc Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Autodoc

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nader
Jeg har nylig brukt Autodoc-tjenesten og vil gjerne dele min positive opplevelse. Jeg var skeptisk til å prøve en ny tjeneste for mine bilreparasjoner, men Autodoc skuffet ikke. Bestillingen min b...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Autodoc: En Utmerket Bilreparasjonstjeneste

  Jeg har nylig brukt Autodoc-tjenesten og vil gjerne dele min positive opplevelse. Jeg var skeptisk til å prøve en ny tjeneste for mine bilreparasjoner, men Autodoc skuffet ikke. Bestillingen min ble levert innen den estimerte tiden og produktene var av høy kvalitet. Det jeg satte mest pris på var imidlertid kundeservicen deres. De ansatte var veldig hjelpsomme med å svare på spørsmålene mine og fulgte opp bestillingen min etter at den ble plassert. Jeg anbefaler absolutt Autodoc til alle som trenger bilreparasjonstjenester fra en pålitelig kilde med god kundeservice!


Andre så også på