XLMOTO Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

XLMOTO

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Courtney
Jeg har nylig handlet på XLMOTO og jeg er svært fornøyd med produktene jeg mottok. Det var enkelt å finne det jeg lette etter på nettsiden deres, og utvalget av produkter var fantastisk. Jeg kjøpt...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  XLMOTO-anmeldelse: Enkelt å bestille reservedeler & mc-klær

  Jeg har nylig handlet på XLMOTO og jeg er svært fornøyd med produktene jeg mottok. Det var enkelt å finne det jeg lette etter på nettsiden deres, og utvalget av produkter var fantastisk. Jeg kjøpte motorsykkelklær og reservedeler til min sykkel, og alt var i god stand da det ankom posten. Kvaliteten på produktene virker høy, så jeg forventer at de vil vare lenge. Prisene var rimelige sammenlignet med andre butikker også, noe som gjorde hele opplevelsen enda bedre. Frakten gikk raskt også - innen noen få dager hadde jeg allerede pakken min i hende. Alt i alt er dette en flott nettbutikk for alle som trenger deler eller klær til sine MC'er eller skutere. Jeg vil definitivt handle her igjen når behovet dukker opp neste gang!


Andre så også på