XLMOTO

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 6
Pris 8
Levering 8

Totalt

7
100.0% vil kjøpe her igjen

XLMOTO

En motorsykkel er et tohjuls motorkjøretøy som er svært populært. Motorsykkeldesign varierer sterkt for å passe til en rekke forskjellige formål som blant annet langdistansereiser, pendling, cruising, sport, som racing og terrengkjøring. Motorsykkeltilbehør er funksjoner og tilbehør valgt av en motorsykkeleier for å øke sikkerheten, ytelsen eller komforten og kan inkludere alt fra elektronikk til sidevogner og tilhengere. Et tilbehør kan legges til på fabrikken av produsenten av originalutstyret eller kjøpes og installeres av eieren etter salg som ettermarkedsvarer. Komponenter til en motorsykkel er konstruert, produsert og satt sammen for å produsere motorsykkelmodeller med ønsket ytelse, estetikk og pris. Noe av motorsykkeltilbehøret er fjæring, forgaffel, girkasse, sluttdrift, kjedesmøring, hjul, dekk og bremser, uten en av disse kan det hende at en motorsykkel ikke fungerer som den skal. XLMOTO er en uavhengig leverandør av reservedeler og tilbehør. For å finne ut om de selger motorsykkeldeler og tilbehør av ønskelig kvalitet til rimelige priser, les videre for å bli utstyrt om deres produkter og tjenesteleveranse.

Om XLMOTO

Butikken selger motorsykkeldeler og -tilbehør, og ble etablert ut fra en persons ønske om å endre måten motorsykkelentusiaster handler for de essensielle og ofte vanskelige å finne reservedeler. Selskapet ble grunnlagt for å tilby kvalitetsprodukter til motorsykler. Butikken har også andre kategorier som inkluderer klær. Du finner med andre ord utstyr, deler, tilbehør og klær. De jobber stadig for å tilfredstille sine kunder ved å tilby gode produkter som kan leve opp til deres forventninger. På denne måten håper de at deres kunder vil være fornøyde med sin handel.

Produkter hos XLMOTO

XLMOTO er en leverandør av reservedeler og tilbehør til motorsykler. De ser på seg selv som mer enn europas største motocross og enduro butikk. Hos dem finner du et sortiment av produkter til både deg og din sykkel uansett om du er amatør eller profesjonell. De tilbyr deg verdens heteste merkevarer innen disse sportene til konkurransedyktige priser. I tillegg til dette har de egne høykvalitets produkter til konsekvent lave priser. De hevder du kan finne de riktige delene øyeblikkelig via deres nettside. Du finner enkelt produkter som er spesifikt laget for din sykkel ved å velge merke, år og modell I deres fit my bike funksjon. Ved å gjøre dette ser du bare se deler som er kompatible med din sykkel. Kunder kan abonnere på nyhetsbrevet deres for å holde seg oppdatert på deres nyeste produkter, tjenester og tilbud. De har åpen handel 24/7 og du kan legge inn bestillingene dine på en PC eller på en mobil enhet til enhver tid. Du har 60-dagers retur rett og gratis frakt på bestillinger over 1500NOK med unntak av store pakker.

Erfaringer med XLMOTO

Har du handlet reservedeler og tilbehør til motorsykler fra XLMOTO? Hvis du har det vil vi gjerne høre dine tanker. Hva kan du si om kvaliteten på produktene og tjenestene deres? Er det tips du tror vil hjelpe dem med å tilby bedre tjenester eller forbedre kundeforholdet? Vennligst legg igjen din mening her for å hjelpe fremtidige kunder gjennom deres erfaring med butikken. XLMOTOs potensielle kunder setter pris på at du tar deg tid til å legge igjen en kundeanmeldelse.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

C
Courtney 1 år siden
9.5
Jeg har nylig handlet på XLMOTO og jeg er svært fornøyd med produktene jeg mottok. Det var enkelt å finne det jeg lette etter på nettsiden deres, og utvalget av produkter var fantastisk. Je...
N
Nils Inge Nyboe 5 måneder
4.5
Bestilte en svart helmatt Schuberth åpningshjelm type C5 str. XL / 60-61 cm. Fikk etter noen dager levert en gråfarget str. M / 57 cm åpningshjelm. Returnerte hjelmen samme dag etter at jeg...

Alle anmeldelser ( 2 )

XLMOTO-anmeldelse: Enkelt å bestille reservedeler & mc-klær

Jeg har nylig handlet på XLMOTO og jeg er svært fornøyd med produktene jeg mottok. Det var enkelt å finne det jeg lette etter på nettsiden deres, og utvalget av produkter var fantastisk. Jeg kjøpte motorsykkelklær og reservedeler til min sykkel, og alt var i god stand da det ankom posten. Kvaliteten på produktene virker høy, så jeg forventer at de vil vare lenge. Prisene var rimelige sammenlignet med andre butikker også, noe som gjorde hele opplevelsen enda bedre. Frakten gikk raskt også - innen noen få dager hadde jeg allerede pakken min i hende. Alt i alt er dette en flott nettbutikk for alle som trenger deler eller klær til sine MC'er eller skutere. Jeg vil definitivt handle her igjen når behovet dukker opp neste gang!

C
Courtney 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
8
Levering
10
Totalt
9.5
Ville kjøpe her igjen?

Schuberth åpningshjelm

Bestilte en svart helmatt Schuberth åpningshjelm type C5 str. XL / 60-61 cm. Fikk etter noen dager levert en gråfarget str. M / 57 cm åpningshjelm. Returnerte hjelmen samme dag etter at jeg hadde fått forsendelsespapir/returpapir med XLMOTO for Posten/Bring. Pakket med den returnerte hjelmen i samme eske som jeg mottok. I esken jeg returnerte medfulgte alle nødvendige papirer som bestillingspapirer, pakkepapirer ,bilde av hjelmen etc. etc. Ikke mulig å ringe XLMOTO. Kun utallige e-poster frem og tilbake med bilder og mange vedlegg. Det har gått 1 uke siden jeg sendte esken/hjelmen i retur og jeg har i skrivende stund ennå ikke fått noe svar på status og hva som blir gjort. Det virker som XLMOTO betviler feil levering og at jeg ikke har fått som bestilt (?).

N
Nils Inge Nyboe 5 måneder
Bestille
2
Service
2
Pris
8
Levering
6
Totalt
4.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse