Telia

Alle anmeldelser

Telia

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo One.com
One.com

Er du ute etter å starte din egen nettside men er usikker på hvordan du kommer i gang? Det er ikke bare bare å bygge en nettside ...

Logo PRO ISP
PRO ISP

Er du på jakt etter en nettbutikk hvor du kan kjøpe domene eller webhotell? Eller trenger du hjelp til å flytte nettstedet ditt ...

Logo SF Anytime
SF Anytime

Liker du å se på filmer? I såfall har du nok et ønske om en god strømmeplattform hvor du kan se alt du skulle &osla...

Logo Xplora
Xplora

I en tid der stadig mer og mer av kommunikasjonen vår foregår ved hjelp av internett og smarttelefoner dukker det stadig opp nye behov....

Telia

Å ha en rask internettforbindelse er viktig for at vi skal kunne leve lettvint i dagens samfunn. Hvordan finner du egentlig den raskeste internettforbindelsen og hvilket selskap er det mest pålitelige? Hos oss kan du lese anmeldelser for å finne ut om Telia er mobiloperatøren for deg. Om du vil ha en ny nettleverandør, eller en ny mobil kanskje så bør du vurdere Telia? Men passer Telia for deg? Har de god nok dekning? Hvordan er prisene? Har de gode familiepakker eller andre tilbud? La oss ta en nærmere titt og se, kanskje noe frister der!

Om Telia
Telia er et svensk selskap, som har en stor tilstedeværelse i Norge. Selskapet ble grunnlagt i 1853, og har utviklet seg til å bli et stort og annerkjent selskap.Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. De er Norges største utfordrer og har over 2 000 medarbeidere som jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom produktene og tjenestene utgjør de en sentral del av det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. De har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Tjenester av Telia
Det er tre hovedkategorier hos Telia, og det er om du vil kjøpe en mobil eller mobilabonnement, tegne et abonnement for internett, eller om du vil ha TV. I dag har man jo den fordelen at man også kan tilpasse stort sett det meste når det kommer til pakkene og hva man er ute etter. Om du for eksempel ser mye sport så har de en egen sportspakke, og vil du ha høy netthastighet finnes selvsagt det også. Så det er en stor variasjon i det man kan kjøpe og bestille og spesielt fristende for mange er kanskje mobiltilbudet deres. Du får den nyeste telefonen, så kan du tilpasse data og pris alt ettersom du måtte ønske. Telia er en god butikk å ha et slikt abonnement i, så det er ikke så mye å tvile på. Og vi regner med at du kommer til å finne noe du er ute etter.

Les anmeldelser av andre selskaper.

Erfaringer med Telia
Har du brukt Telias tjenester tidligere? Vil du anbefale Telia til familie, venner og kolleger? Del gjerne dine erfaringer med dette selskapet her for å hjelpe potensielle kunder finne ut om dette er en plattform de burde stole på. Hvordan var nettsiden? Var det lett å finne hva du så etter? Sparte du penger gjennom tjenestene deres? Du kan vurdere tilbudene og tjenestene Utmerket, Godt eller Dårlig, sammen med annen informasjon du føler andre kan finne nyttig om selskapet og deres produkter. Tilbakemeldingene du gir vil være nyttige for potensielle kunder som ønsker å registrere seg på plattformen, og det vil bli satt stor pris på.