Telia Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Telia

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
McLaughlin
Jeg har nylig blitt kunde hos Telia og jeg er svært imponert over deres tjenester. Jeg valgte å bli kunde fordi de tilbyr alt jeg trenger på ett sted - TV, internett og mobil. Alt var enkelt å sett...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fornøyd kundeserviceopplevelse med Telia

  Jeg har nylig blitt kunde hos Telia og jeg er svært imponert over deres tjenester. Jeg valgte å bli kunde fordi de tilbyr alt jeg trenger på ett sted - TV, internett og mobil. Alt var enkelt å sette opp og det tok ikke lang tid før alt var klart til bruk. Jeg har bemerket meg at nettverket deres er svært pålitelig og raskt, selv når flere enheter er koblet til. Det gjør hverdagen min mye lettere, spesielt når det kommer til arbeid fra hjemmekontor. Kundeservicen deres er også veldig bra. De ansatte virker alltid glade for å hjelpe og tar seg god tid til å løse eventuelle problemer eller svarer på spørsmål jeg måtte ha hatt angående abonnementet mitt. Alt i alt så føler jeg meg godt ivaretatt som Telia-kunde og anbefaler dem gjerne videre!


Andre så også på