Telia

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 6
Pris 7
Levering 4

Totalt

5.8
50.0% vil kjøpe her igjen

Telia

Telia: En komplett og pålitelig telekommunikasjonsleverandør

Telia er en ledende telekommunikasjonsleverandør som har et bredt spekter av tjenester og produkter som dekker alle dine kommunikasjonsbehov. Med en rik historie og et sterkt engasjement for å tilby kvalitetstjenester, er Telia det naturlige valget for mange nordmenn.

Mobilabonnementer for enhver anledning

Telia tilbyr en imponerende samling av mobilabonnementer som passer til alle livsstiler og behov. Enten du er en tung dataforbruker eller noen som er ute etter et rimelig alternativ, har Telia det perfekte abonnementet for deg. Fra ubegrenset data for kun 399,- per måned til enkle og fleksible abonnementer som passer for alle, Telia har virkelig tenkt på alt.

Med Telia X-abonnementet får du ikke bare ubegrenset data, men du får også Telia Sky inkludert. Dette gir deg tilgang til et bredt utvalg av TV-kanaler, strømmetjenester og filmer - alt på ett sted. Med Telia X har du virkelig alt du trenger for en komplett og underholdende opplevelse.

Ett sted for TV og strømming

Telia tilbyr ikke bare mobilabonnementer, de har også et bredt utvalg av tjenester for TV og strømming. Med Telia kan du få tilgang til et stort utvalg av TV-kanaler, populære strømmetjenester og et mangfold av filmer - alt på ett sted. Dette gjør det enkelt å finne og nyte favorittinnholdet ditt uten å måtte bytte mellom ulike plattformer.

"Television is not the truth. Television is a goddamned amusement park." - Paddy Chayefsky

Enten du er en ivrig TV-seer, sportsfanatiker eller filmelsker, kan du være sikker på at Telia har noe for deg. Med et enkelt og brukervennlig grensesnitt kan du enkelt navigere gjennom innholdet for å finne det du vil se, når du vil se det.

Et nettverk du kan stole på

Telia er kjent for å ha et nettverk som er pålitelig og godt uansett hvor du befinner deg. Enten du er hjemme, på hytta eller på farten, kan du være trygg på at Telias nettverk gir deg en god oppkobling. Med god dekning og rask hastighet kan du surfe, strømme og kommunisere uten problemer.

Et mobilsortiment som imponerer

Hvis du er på jakt etter en ny mobiltelefon, har Telia et bredt utvalg av både nye og brukte mobiler fra kjente merker. Uavhengig av om du er ute etter den nyeste iPhone, Samsung Galaxy eller en annen populær modell, kan du finne den hos Telia. Med gode tilbud og fleksible betalingsalternativer kan du få tak i din drømmetelefon uten å måtte tømme lommeboken.

Sammenlign priser, les anmeldelser og bli inspirert av ekte kundeanmeldelser på ReviewsBird.

Bygging av fremtiden med 5G

Som en innovativ og fremtidsrettet telekommunikasjonsleverandør er Telia dedikert til å bygge fremtidens nettverk. Telia er først ut med å tilby landsdekkende 5G-nett, og de fortsetter å investere i teknologien og infrastrukturen for å sikre raske og pålitelige forbindelser for sine kunder.

Konklusjon

Telia er uten tvil en komplett og pålitelig telekommunikasjonsleverandør som fortjener all anerkjennelse. Med en imponerende samling av mobilabonnementer, TV- og strømmetjenester, pålitelig nettverk og et bredt utvalg av mobiler, har Telia noe for enhver. Enten du er en storforbruker av mobildata, en TV-entusiast eller bare trenger en pålitelig internettforbindelse, kan du stole på at Telia er der for å oppfylle alle dine kommunikasjonsbehov.

Telia kan virkelig si at de har gjort det mulig for oss å være sammen på en bedre måte.

Gi din tilbakemelding!

Vi håper at du har funnet denne anmeldelsen nyttig og informativ. Hvis du har erfaringer med Telia som du ønsker å dele, vil vi gjerne høre fra deg. Legg igjen din egen anmeldelse på vår side slik at andre brukere kan dra nytte av dine innsikter og meninger. Sammen kan vi skape et omfattende og pålitelig referansested for telekommunikasjon.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

M
McLaughlin 1 år siden
9
Jeg har nylig blitt kunde hos Telia og jeg er svært imponert over deres tjenester. Jeg valgte å bli kunde fordi de tilbyr alt jeg trenger på ett sted - TV, internett og mobil. Alt var enkelt...
K
Klaus Vidar 21 dager siden
2.5
Styr langt unna Telia !

Har vært uten wi-fi i snart 2 døgn.

Ikke mulig å få hjelp via kundeservice. Ring dem flere ganger og jeg får ikke kontakt med dem og de ring...

Alle anmeldelser ( 2 )

En fornøyd kundeserviceopplevelse med Telia

Jeg har nylig blitt kunde hos Telia og jeg er svært imponert over deres tjenester. Jeg valgte å bli kunde fordi de tilbyr alt jeg trenger på ett sted - TV, internett og mobil. Alt var enkelt å sette opp og det tok ikke lang tid før alt var klart til bruk. Jeg har bemerket meg at nettverket deres er svært pålitelig og raskt, selv når flere enheter er koblet til. Det gjør hverdagen min mye lettere, spesielt når det kommer til arbeid fra hjemmekontor. Kundeservicen deres er også veldig bra. De ansatte virker alltid glade for å hjelpe og tar seg god tid til å løse eventuelle problemer eller svarer på spørsmål jeg måtte ha hatt angående abonnementet mitt. Alt i alt så føler jeg meg godt ivaretatt som Telia-kunde og anbefaler dem gjerne videre!

M
McLaughlin 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
6
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Tvoginternettgjennomborettslag

Styr langt unna Telia !

Har vært uten wi-fi i snart 2 døgn.

Ikke mulig å få hjelp via kundeservice. Ring dem flere ganger og jeg får ikke kontakt med dem og de ringer heller ikke tilbake.

Hadde heller ikke tv-forbindelse. Det tok 1 døgn før de retter opp feilen og jeg kunne se på tv igjen.

Har du mulighet til å velge noe annet en Telia - gjør det!

K
Klaus Vidar 21 dager siden
Bestille
2
Service
2
Pris
4
Levering
2
Totalt
2.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!