Vy Buss

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100% vil kjøpe her igjen

Vy Buss

Skal du ut å reise i Norge eller i norden forøvrig? Da har du kanskje lurt på hvilket transportmiddel du skal bruke og hvilke selskaper du kan velge mellom. I slike tilfeller er det ofte lurt å lese kundeanmeldelser på nett for å lære mer om andres opplevelser med aktuelle selskaper som Vy Buss. Du kan lese flere anmeldelser av en rekke selskaper innen ferie, reiser og turer og få gode tips og anbefalinger. Ved å velge riktig reiseselskap øker du sjansen for at reisen din blir vellykket og at du kommer frem til riktig destinasjon i tide.

Om Vy Buss

Vy Buss er et busselskap som ble etablert i år 2000, men selskapet har røtter helt tilbake til 1925 gjennom NSB Biltrafikk. Frem til 2019 gikk selskapet under navnet Buss AS, men de skiftet navn da selskapet ble en del av Vy-konsernet. I dag er Vy Buss et av de største busselskapene i Skandinavia med i overkant av 110 millioner busspassasjerer per år og en omsetning på rundt 6 milliarder kroner. Vy Buss har over 7000 ansatte og mer enn 3000 busser til rådighet. Det er den norske stat ved samferdselsdepartementet som eier Vy Buss gjennom Vy-gruppen.

Vy har som mål å gjøre det enda mer attraktivt å velge et miljøvennlig alternativ som buss eller tog ved reiser. Det ønsker Vy å oppnå ved å tilby gode kundeopplevelser, god kundeservice, samt å være innovative. Vy Buss kjører til en rekke destinasjoner i store deler av landet, både langdistansereiser og lokaltransport.

Produkter og tjenester hos Vy Buss

Vy Buss har et omfattende busstilbud. Med expressbuss kan man reise til og fra store byer i Norge til distriktene og mellom større byer i andre nordiske land. Du kan eksempelvis reise mellom Oslo, København, Göteborg og Malmö. Ekspressbussene har trådløst nettverk som du kan benytte deg av gratis. Hvis du har vært på flytur, kan du benytte deg av Vy Buss sin flybuss som går mellom Fredrikstad og Oslo lufthavn, samt mellom Ålesund og Ålesund lufthavn. Vy Buss har også en egen shuttlebuss ved Oslo lufthavn som kjører fire ulike ruter og som til sammen har i overkant av 250 bussavganger per dag.

Hvis du reiser ofte, kan det være greit å vite at du har mulighet til å kjøpe ulike typer billetter. Vy Buss tilbyr vanlige billetter, periodebilletter med varighet i 30 dager eller 7 dager, samt klippekort med 10 klipp som kan brukes på flybussen mellom Fredrikstad og Oslo lufthavn. Vy Buss tilbyr også leie av buss til kunder som ønsker å skreddersy turen sin. Prisen for å leie buss avhenger av tidsbruk og distanse, men du kan få mer informasjon om pris for leie av buss ved å sende selskapet en uforpliktende prisforespørsel.

Komplimenter, klager og tips om Vy Buss

Har du reist med Vy Buss før? I så fall anbefaler vi å skrive en brukeranmeldelse for å dele dine erfaringer med andre potensielle kunder. Hvilken destinasjon reiste du til? Kom bussen frem i tide? Og var reisen behagelig? Ved å dele dine opplevelser og erfaringer kan du hjelpe andre reisende, og det blir lettere for busselskapet å vite hvordan de kan forbedre seg.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Alle anmeldelser ( 0 )

Ingen anmeldelser ennå.

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!