24Mx Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

24Mx

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Aurelia
Jeg kjøpte nylig et sett med motocross klær og en hjelm fra 24Mx, og jeg må si at opplevelsen min var helt utmerket. Nettstedet deres var veldig enkelt å navigere gjennom, og jeg hadde ingen proble...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk opplevelse - Kjøp motorsykkel reservedeler hos 24Mx

  Jeg kjøpte nylig et sett med motocross klær og en hjelm fra 24Mx, og jeg må si at opplevelsen min var helt utmerket. Nettstedet deres var veldig enkelt å navigere gjennom, og jeg hadde ingen problemer med å finne det jeg lette etter. En ting som virkelig utmerkte seg for meg var kvaliteten på produktene. Klærne føltes som om de kunne takle mye røff behandling, samt beskytte meg godt når jeg er ute på banen eller i skogen. Hjelmen passet også perfekt og ga meg god komfort under lange turer. Ikke bare har de et bredt spekter av klær og verktøy tilgjengelig, men prisen er også veldig konkurransedyktig sammenlignet med andre butikker som selger lignende produkter i markedet. Til slutt vil jeg gjerne nevne den fenomenale kundeservicen. Jeg hadde noen spørsmål før bestillingen min ble plassert, så tok kontakt via e-post vedrørende dette, og fikk svar nesten umiddelbart! Ikke bare det – men også leveransen traff tidlig innenfor lovet tidspunkt. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale 24mx.no til alle motorsykkel entusiaster der ute som leter etter topp kvalitet reservedeler og utstyr til rimelige priser.


Andre så også på