15 selskaper

Programvare

ReviewsBird

Programvare

Når teknologien ikke fungerer som den skal, kan det være ekstremt frustrerende. Det kan være feil, virus som forårsaker sikkerhetsbrudd, installasjonsproblemer eller noe annet som forårsaker feil i programvaren din. Det kreves noen ferdigheter for å løse disse problemene, og derfor er det best for IT-selskaper å hjelpe deg. Disse selskapene tilbyr alt fra elektroniske boligalarmer til programvare som beskytter deg mot virus eller spionprogrammer.

Internett-leverandør er enkelt nok et selskap som leverer Internett-tilkoblinger og tjenester til enkeltpersoner og organisasjoner. I tillegg til å gi tilgang til Internett, kan Internett-leverandører også tilby programvarepakker (som nettlesere), e-postkontoer og et personlig nettsted eller nettsted. Internett-leverandører kan være vert for forretningsnettsteder og kan til og med bygge nettsidene selv. ISP-er er alle sammenkoblet gjennom nettverkstilgangspunkter, offentlige nettverksfasiliteter på internett-ryggraden.

Fremveksten av kommersielle internettjenester og applikasjoner bidro til å akselerere den raske kommersialiseringen av internett. Dette fenomenet var også et resultat av flere andre faktorer. En viktig faktor var introduksjonen av den personlige datamaskinen (PC) og arbeidsstasjonen på begynnelsen av 1980-tallet – en utvikling som igjen ble drevet av enestående fremskritt innen integrert kretsteknologi og en påfølgende rask nedgang i datamaskinpriser. En annen faktor som fikk økende betydning var bruken av Ethernet og andre "lokale nettverk" (LAN) for tilkobling av personlige datamaskiner. Men andre krefter var også i sving. Etter restruktureringen av AT&T Corporation i 1984, utnyttet US National Science Foundation ulike nye muligheter for sin digitale ryggradstjeneste på nasjonalt nivå, kjent som NSFNET. I 1988 fikk US Corporation for National Research Initiatives godkjenning til å gjennomføre et eksperiment som kobler en kommersiell e-posttjeneste (MCI Mail) til Internett. Denne applikasjonen var den første Internett-tilkoblingen til en kommersiell leverandør som ikke også var en del av forskningsmiljøet. Autentisering fulgte raskt for å gi andre e-postleverandører tilgang, og Internett begynte sin første eksplosjon i trafikken.