Nordicprint

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Nordicprint

Anmeldelse: Nordicprint - Tøffe Navnelapper og Mer

Velkommen til ReviewsBird, hvor vi gir deg ærlige og detaljerte anmeldelser av ulike tjenester og produkter. I dag skal vi se nærmere på Nordicprint, en nettbutikk som tilbyr navnelapper og andre merkingsløsninger. Nordicprint har et bredt utvalg av produkter som er perfekte for å merke klær og eiendeler. La oss dykke ned i våre erfaringer med Nordicprint.

Utvalg av Produkter

Nordicprint tilbyr en rekke forskjellige produkter for merking, inkludert navnelapper for klær og eiendeler, store lapper, minilapper, termoflasker, termokopper og veggdekor. Dette brede utvalget av produkter gjør det mulig å finne den perfekte løsningen for alle merkebehov. Enten du trenger å merke barnas klær for barnehagen eller ønsker å personalisere din egen termokopp, har Nordicprint noe for deg.

Kvalitet og Holdbarhet

En av de mest imponerende tingene med Nordicprint er kvaliteten på deres produkter. Navnelappene er selvklebende og strykefrie, og de sitter godt fast på både klær og andre gjenstander, selv etter gjentatte vasker. Våre tester viser at navnelappene tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vaskemaskin opp til 60 grader og tørketrommel. Dette gjør dem svært holdbare og slitesterke, og ideelle for den travle hverdagen.

For mer permanente merkebehov, som tekstiler som tåler varme, anbefaler vi å bruke påstrykbare navnelapper. Disse tåler 90 grader i vaskemaskin og tørketrommel. Nordicprint tilbyr dermed et bredt spekter av løsninger for ulike behov og preferanser.

Designmuligheter

En annen imponerende funksjon ved Nordicprint er deres mulighet til å laste opp egne bilder og fjerne bakgrunnen. Dette gjør det mulig å lage helt unike og personlige navnelapper og merkeprodukter. Vi likte muligheten til å tilpasse våre produkter til vår egen stil og preferanser. Nordicprint gjør det virkelig mulig å skille seg ut med dine merkeløsninger.

Levering

Nordicprint har en vanlig produksjonstid på 1-3 dager. Vi måtte imidlertid ta hensyn til helger og helligdager når vi bestilte våre produkter. Leveringstiden var rimelig og produktene ble levert i vår postkasse innen 3-7 virkedager, noe som var praktisk og effektivt.

Kundeservice

Vi hadde en god opplevelse med Nordicprints kundeservice. De var hjelpsomme, vennlige og svarte raskt på våre henvendelser. Vi følte oss godt ivaretatt som kunder, og det er alltid en trygghet å vite at du har støtte når du trenger det.

For å oppsummere våre erfaringer med Nordicprint, vil vi si at de tilbyr kvalitetsprodukter som er holdbare og slitesterke. Utvalget deres er imponerende, og muligheten til å tilpasse og designe egne produkter gir en ekstra personlig touch. Leveringstiden var rimelig og kundeservicen var god. Vi anbefaler Nordicprint for alle som trenger en pålitelig og fleksibel merkeløsning.

"Kvalitet betyr å gjøre det riktig når ingen ser på." - Henry Ford

Takk for at du leste vår anmeldelse av Nordicprint. Vi håper at våre erfaringer og innsikt har vært til nytte for deg. Vi vil gjerne høre dine egne erfaringer med Nordicprint, så ikke nøl med å legge igjen en anmeldelse og dele dine tanker og meninger.

Informasjon

Granåsvegen 1
7069 Trondheim
Granåsvegen 1
Norge
post@nordicprint.no
+4773510800

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

M
Mike King 2 år siden
9
Jeg har nylig kjøpt Nordicprint sine navnelapper for å merke klær og eiendeler. Jeg må si at jeg er imponert over kvaliteten på produktene deres! Navnelappene var enkle å bestille, og de kom...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk opplevelse med Nordiprints Navnelapper

Jeg har nylig kjøpt Nordicprint sine navnelapper for å merke klær og eiendeler. Jeg må si at jeg er imponert over kvaliteten på produktene deres! Navnelappene var enkle å bestille, og de kom raskt i posten med gratis frakt. Det beste av alt er at lappene virkelig holder det de lover - de sitter godt fast og tåler mye slitasje. Jeg satte også stor pris på alternativet til å legge til eget bilde på noen av lappene, slik at mine barn kunne få personliggjorte navnelapper som ingen andre har maken til. Alt i alt så er jeg veldig fornøyd med min erfaring hos Nordicprint, og jeg vil anbefale dette selskapet til alle som trenger kvalitetsnavnelapper.

M
Mike King 2 år siden
6
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
9
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!