WinZip Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

WinZip

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Alek Braun
WinZip er en virkelig nyttig og effektiv programvare for å pakke sammen eller "zippe" flere filer sammen til én. Det er sårt tiltrengt når du ønsker å spare lagringsplass på datamaskinen din, men i...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En allsidig løsning for alle som jobber med store filer Title: En allsidig løsning for alle som jobber med store filer

  WinZip er en virkelig nyttig og effektiv programvare for å pakke sammen eller "zippe" flere filer sammen til én. Det er sårt tiltrengt når du ønsker å spare lagringsplass på datamaskinen din, men ikke vil miste noen av de viktige filene dine. Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk ved tanken av at jeg måtte betale for et slikt program, men etter å ha brukt det jevnlig i to uker nå på både jobb og hjemme-PC-en min, kan jeg virkelig si at denne investeringen har vært verdt det. Detaljene som står ut for meg med WinZip inkluderer muligheten til å få oppsettet akkurat slik du vil ha det gjennom ulike alternativer valg når du først installerer programmet. Videre tillater programvaren deg også å kryptere filene dine om nødvendig, som gir ekstra sikkerhet for de sensitive dokumentene dine. Komprimeringsprosessen går raskt og problemfritt hver gang jeg bruker WinZip - ingen problemer med treg lasting eller lange ventetider. Hva mer kan man ønske seg? Så alt i alt vil jeg absolutt anbefale WinZip hvis du leter etter et toppmoderne zippe-verktøy!


Andre så også på