ManyChat Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

ManyChat

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Astrid O'Conner
Jeg har nylig brukt ManyChat tjenesten for å automatisere chat-samtaler i mine sosiale medier kontoer, og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Tjenesten lar deg automatisere to-veis interaktive s...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  ManyChat: Den ultimate løsningen for auto-chatting

  Jeg har nylig brukt ManyChat tjenesten for å automatisere chat-samtaler i mine sosiale medier kontoer, og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Tjenesten lar deg automatisere to-veis interaktive samtaler på Instagram, Facebook Messenger og SMS. Det var enkelt å sette opp og integrere på mine profilene. Jeg la inn noen spørsmål og svar til chatboten, slik at den kunne gi en respons som virket naturlig. Det var imidlertid ikke behov for mer kompliserte programmeringsferdigheter enn dette. Kundeservice support teamet svarte raskt når jeg trengte hjelp eller hadde spørsmål om funksjonaliteten til tjenesten min vei. Samtalenes engasjement økte betydelig etter implementering av ManyChat på sosiale profiler, samtidig som det gjorde det lettere for meg å holde dialog med følgere i god tid. Overall sett vil jeg absolutt anbefale denne tjensten hvis du ønsker å være mer effektiv i ditt chat-markedsføring spill.


Andre så også på