Coursera Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Coursera

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Leila
Jeg har vært en avid-elsker av online kurs i lang tid, og jeg var spent på å prøve Coursera. Jeg valgte å registrere meg for en gratis prøveperiode, og må si at jeg er imponert over utvalget av kur...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Coursera: Profesjonell Utvikling For Alle

  Jeg har vært en avid-elsker av online kurs i lang tid, og jeg var spent på å prøve Coursera. Jeg valgte å registrere meg for en gratis prøveperiode, og må si at jeg er imponert over utvalget av kurs og forelesere tilgjengelig på plattformen. Jeg ble spesielt tiltrukket av utilgjengelige klasser fra toppuniversiteter som Yale og Michigan, samt sertifiseringsprogrammer fra kjente navn som Google and IBM. Det er virkelig noe for alle her, uansett hva dine interesser eller karrieremål kan være. Kurset materiale var godt organiserte med lett å følge undervisning videoer, informative lesing materialer og engasjerende oppgaver for å teste kunnskapen min etter hver leksjon. Jeg likte også muligheten til å samhandle med andre studenter gjennom diskusjonsforum. Coursera har definitivt hjulpet meg med å utvide mine ferdigheter og lære nye ting på en praktisk måte gjennom online læring - alt mens jeg holder tritt med mine daglige arbeidsoppgaver. Takk Coursera-teamet!


Andre så også på