Fitshop Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Fitshop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kilback
Jeg ønsker å dele min erfaring med Fitshop - Europas Nr. 1 i hjemmetrening . Som en fornøyd kunde vil jeg si at denne butikken er det beste alternativet for de som ønsker å kjøpe treningsapparater ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Det beste stedet for ditt hjemme-treningsstudio

  Jeg ønsker å dele min erfaring med Fitshop - Europas Nr. 1 i hjemmetrening . Som en fornøyd kunde vil jeg si at denne butikken er det beste alternativet for de som ønsker å kjøpe treningsapparater til en god pris. Siden jeg ikke var veldig kjent med hva slags utstyr jeg trengte, var jeg redd for å gjøre feil valg, men takket være deres fantastiske kundeservice fikk jeg all den hjelpen og veiledningen som var nødvendig. De ansatte hadde stor kunnskap om produktene og svarte raskt på alle mine spørsmål. Fitshop har et bredt spekter av produkter; fra små manualer til store tredemøller, noe som ga meg mange alternativer å velge mellom basert på mine behov. Jeg skulle aldri trodd at det ville vært så enkelt å finne alt utstyret du trenger på ett sted. Nettbutikken deres er også fantastisk! Det var lett å navigere og finne akkurat det produktet jeg lette etter. Alt ble levert innenfor lovet tid og i perfekt stand! Alt i alt kan jeg si at min opplevelse hos Fitshop har vært fantastisk, and anbefaler butikken uten tvil. Hvis noen lurer på hvor man bør kjøpe treningsutstyr så vil mitt svar alltid være FitShop!


Andre så også på