Trygg Helse Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Trygg Helse

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

O
Osbaldo Russel
Jeg har nylig kjøpt en WalkingPad fra Trygg Helse og jeg er veldig fornøyd med både produktet og kundeopplevelsen min. Leveringstiden var utrolig rask, som annonsert på deres nettside, og produktet...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket tjeneste fra Trygg Helse

  Jeg har nylig kjøpt en WalkingPad fra Trygg Helse og jeg er veldig fornøyd med både produktet og kundeopplevelsen min. Leveringstiden var utrolig rask, som annonsert på deres nettside, og produktet ble levert innen tre dager etter bestilling. WalkingPad-en i seg selv fungerer akkurat slik det ble beskrevet på nettstedet - den er stille, sammenleggbar og perfekt for hjemmetrening. Jeg har brukt den hver dag siden jeg fikk den, og jeg kan allerede føle effekten av å ha gått noen miles utenfor huset mitt. Det beste av alt er at Trygg Helse tilbød en 30-dagers returrett hvis jeg ikke var fornøyd med produktet, men ærlig talt tror jeg ikke at vil bli nødvendig i dette tilfellet. Alt i alt var min opplevelse av å kjøpe fra Trygg Helse glatt og problemfri. De levde virkelig opp til sitt slagord om å være testvinnende produkter med rask leveringstid. Jeg vil definitivt anbefale denne butikken for alle som søker høykvalitets treningsutstyr eller andre helsespesifikke produkter.


Andre så også på