Apotekhjem

Alle anmeldelser

Apotekhjem

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Apotekhjem

Vi skulle gjerne hatt en verden der hvor apotek som sådan ikke var nødvendige, og hvor alle var friske hele tiden. Men sånn er det dessverre ikke, og det å være en apoteker er et eldgammelt yrke. Og det finnes også veldig mange apotekbutikker rundt om i landet. Et av dem er Apotekhjem, som du kanskje vet om fra før av? Om ikke, hvorfor ikke lese vår anmeldelse her, så får du umiddelbart litt mer erfaring om den? Det kan jo være gull verdt, så har du i det minste kunnskap om enda et sted du kan handle. Ta deg et par minutter, så får du det meste ut av det, så kanskje vil du også finne produkter der som er interessante!

Hva du bør vite om Apotekhjem
Det er noe veldig interessant med Apotekhjem og hva det egentlig representerer. For mens de aller fleste apoteker du kjenner til er del av en større kjede, så er ikke Apotekhjem. Faktisk så er dette bare nettsiden til den fysiske butikken som befinner seg på Fyrstikktorget i Oslo! Det er det faktisk noe veldig sjarmerende og interessant med også, som gjør at man kanskje heier på dem litt mer enn andre. Det er i hvert fall en spesiell måte å gjøre det på, og det er altså ingen annen fysisk butikk utenom den som befinner seg i hovedstaden. Det sagt, så har du naturligvis fortsatt alle fordelene du er vant med fra netthandel, så det er ikke noen negative konsekvenser for deg sånn sett.

Kjøper du for over 800 kroner er det fraktfri betaling, men husk at det er spesielle vilkår når det gjelder slike varer. Åpner du en flaske så er det vanskelig å returnere den, for å si det sånn. Men det er noe du kanskje vet om selv allerede?

Hva du kan kjøpe
Da dette er et apotek så sier det seg selv hva som er tilgjengelig der, og hva du også kan anta. Først og fremst har du mulighet til å bestille reseptvarer, noe som veldig mange er ute etter, naturlig nok. De har en egen seksjon for det, så det er lett å løse når du måtte behøve det.

ELlers er det en mengde andre kategorier du kan kjøpe i, alle som er for helse eller kosthold. De har også en kategori for dyr, og de selger kjente og anerkjente produkter, som du kan stole på. Det er også noe vi antar at er viktig for deg?

Rent generelt sett så er dette en veldig pålitelig og kjent butikk for apotekvarer, og en du kan bruke uten å bekymre deg altfor mye. Det er noe å sette pris på, spesielt med tanke på hva slags produkter som kan kjøpes der. Ellers Apotekhjem også en forretning som fortjener oppmerksomhet på grunn av måten den driver, og det er vel noe vi alle bør sette pris på?

Har du handlet hos Apotekhjem så vil vi gjerne vite mer om det, og hva du synes!