Apotekhjem Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Apotekhjem

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Joanie Schiller
Apotekhjem er en flott nettside for kjøp av helsetjenester og produkter. Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse med å handle her. Siden gir klare beskrivelser og veiledninger om produktene sine,...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positive erfaringer hos Apotekhjem

  Apotekhjem er en flott nettside for kjøp av helsetjenester og produkter. Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse med å handle her. Siden gir klare beskrivelser og veiledninger om produktene sine, inkludert ingredienser og deres fordeler. Bestilling av disse produktene var også veldig lettvint takket være den intuitive nettsidens brukervennlighet. Frakt var rimelig og effektiv, og pakkene jeg mottok var godt beskyttet under transporten. Jeg vil absolutt anbefale Apotekhjem til andre som ser etter kvalitetsprodukter innenfor helse- og velvære-sektoren på nettet. Deres brede utvalg av artikler gjør det enda bedre ved at du finner alt du trenger fra ett sted!


Andre så også på