Defero

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100% vil kjøpe her igjen

Defero

En introduksjon til Defero

Defero er en innovativ og spennende tjeneste som tilbyr deg muligheten til å få bedre kontroll over dine økonomiske data og kredittscore. Med over 670 000 medlemmer i Norge, Sverige, Danmark og Finland har Defero et solid rykte og er en leder innen sitt felt. Med sin nye lansering som uScore, er de klare for å ta sitt konsept til nye høyder.

Hold kontroll på økonomien din med uScore

Hos uScore (tidligere Defero) er misjonen deres å hjelpe deg med å få enkel tilgang, bedre kontroll og muligheten til å forbedre din personlige økonomi – helt gratis! Deres fokus ligger på å gi deg innsikt i din kredittscore og hjelpe deg med å forstå verdien av denne. Som medlem av uScore vil du kunne få umiddelbar tilgang til din kredittscore og sanntidsoppdateringer på hvilken rente du bør ha på dine lån. Du vil også kunne sammenligne dine økonomiske data med over 600 000 andre medlemmer.

Forstå din kredittscore med uScore

Som Oscar Wilde en gang sa: "Defero (uScore) gir deg muligheten til å forstå hva som ligger bak din kredittscore, slik at du kan forbedre den." Og dette er virkelig sant! Hos uScore får du en grundig forklaring på hva som påvirker din kredittscore og hva du kan gjøre for å forbedre den. Videre vil du også få informasjon om eventuelle betalingsanmerkninger du har, slik at du kan ta nødvendige steg for å rydde opp i økonomien din. Med uScore får du ikke bare tallet på kredittscoren din, du får også verktøyene og kunnskapen som trengs for å ta kontroll over økonomien din.

Få kontroll på gjelden din med uScore

Gjeld kan være en utfordring, men hos uScore trenger du ikke å føle deg overveldet. De tilbyr deg muligheten til å innhente gjeldsopplysningene dine og få disse analysert. Dette vil gi deg en oversikt over hvilke lån du har og hvilke av disse du eventuelt bør kvitte deg med. Videre vil uScore gi deg råd og veiledning om hvordan du kan betale ned gjelden din og få bedre kontroll over økonomien din. Og det beste av alt er at de også viser deg hvilken rente du bør få på lånene dine!

Medlemmene våre er fornøyde

Ikke bare er uScore en pålitelig og nyttig tjeneste, men medlemmene deres er også svært fornøyde. Her er noen av tilbakemeldingene fra medlemmene:

"Takker folka bak uScore for meget oppklarende, konstruktiv og flott samtale. Årets julepresang å få gått inn på nettsiden deres. Ønsker uScore som virksomhet all honnør og fremtidig lykke. God jul og godt nytt år."
-Håvard "Jeg har hatt økonomiske utfordringer i en lang periode som har gjort at jeg ikke kan få kjøpt min egen bolig. Takket være uScore fikk jeg en oversikt over hvilke muligheter jeg hadde og fikk betalt ned mine betalingsanmerkninger. I dag er jeg uten betalingsanmerkninger og jeg kan endelig begynne å spare til egen bolig for meg og min familie."
-John "Jeg fant uScore via Google. Jeg fikk en god oversikt over mine betalingsanmerkninger og jeg ble motivert til å fjerne dem alle. Nå er jeg gjeldsfri!"
-Sara

Bli medlem av uScore i dag!

Som du kan se, er uScore en tjeneste som virkelig kan hjelpe deg med å få bedre kontroll over økonomien din. De gir deg innsikt og verktøyene du trenger for å forbedre din kredittscore og ta kontroll over gjelden din. Bli medlem av uScore i dag og start reisen mot en bedre økonomi!

Gi din tilbakemelding

Har du prøvd uScore? Vi vil gjerne høre din mening! Legg igjen en anmeldelse på våre sider og del dine erfaringer med oss og vårt fellesskap. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer og bruker dem til å fortsette å forbedre tjenesten vår. Takk for at du valgte uScore!

Informasjon

St.Olavs gate 28
0166 OSLO
St.Olavs gate 28
Norge
kontakt@defero.no
40447440

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Alle anmeldelser ( 0 )

Ingen anmeldelser ennå.

Skriv din egen anmeldelse

Andre så også

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!