SumUp

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 8
Levering 10

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

SumUp

Anmeldelse av SumUp: Den ultimate betalingsløsningen for bedrifter

SumUp er en fantastisk betalingsløsning som gir bedrifter muligheten til å ta imot betalinger med letthet og fleksibilitet. Med sin brukervennlige terminal og omfattende funksjonalitet gir SumUp virkelig moderne løsninger for alle typer bedrifter, enten det er et lite lokalt foretak eller en stor online virksomhet.

Enkel bruk og hurtig oppsett

Det som virkelig skiller SumUp fra andre betalingsløsninger er den enkle bruken og raske oppsettprosessen. Med SumUp kan du komme i gang på få minutter. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen, koble til betalingsterminalen til din smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth, og du er klar til å begynne å ta imot betalinger.

Den intuitive appen vil veilede deg gjennom alle nødvendige trinn, og du vil være i stand til å akseptere både kortbetalinger og kontaktløse betalinger på null komma niks. SumUp-terminalen er også utrolig bærbar, slik at du kan ta den med deg hvor som helst for å ta imot betalinger på farten.

Prismodell og konkurransedyktige priser

Når det kommer til prising, gjør SumUp det virkelig enkelt og transparent for bedriftene. De tilbyr en konkurransedyktig prismodell med ingen skjulte avgifter eller bindinger. Du betaler bare et lite gebyr per transaksjon, uten månedlig abonnement eller startkostnader.

Denne gjennomsiktigheten er virkelig verdsatt, da mange andre betalingsløsninger har komplekse og forvirrende priser. Med SumUp trenger du ikke å bekymre deg for ekstra kostnader, og du kan være trygg på at du får valuta for pengene.

Forbedre bedriftens effektivitet med SumUp

SumUp tilbyr et bredt spekter av funksjoner som vil hjelpe deg å forbedre effektiviteten i din bedrift. Du kan enkelt administrere utgifter, refusjoner og kassakontanter rett fra appen. Du vil også ha tilgang til omfattende salgsrapporter, slik at du kan få en bedre forståelse av hvordan din bedrift presterer.

En av de beste funksjonene til SumUp er muligheten til å sende elektroniske kvitteringer til kundene via e-post eller SMS. Dette gjør ikke bare at du sparer på papir og hjelper miljøet, men det gjør det også mye enklere for kundene å lagre og organisere kvitteringene sine.

Som Warren Buffet sa: "Prisen er hva du betaler. Verdien er hva du får." Med SumUp får du utvilsomt en betalingsløsning som gir deg stor verdi for pengene. Med sin enkle bruk, konkurransedyktige prising og omfattende funksjonalitet vil SumUp virkelig hjelpe din bedrift å vokse og lykkes.

Konklusjon

SumUp er uten tvil en av de beste betalingsløsningene på markedet for bedrifter i dag. Med sin enkle bruk, konkurransedyktige prising og omfattende funksjonalitet, er dette et must-ha verktøy for alle bedrifter som ønsker å ta imot betalinger på en hurtig og effektiv måte.

Ikke kast bort tiden din på andre betalingsløsninger som er vanskelige å bruke eller har kompliserte priser. Prøv SumUp i dag og opplev den reelle verdien av et moderne og pålitelig betalingssystem.

Vi håper at du har funnet denne anmeldelsen nyttig. Vennligst del din erfaring med SumUp ved å skrive en anmeldelse nedenfor.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

B
Bertram Murphy 1 år siden
9
Jeg har nylig kjøpt SumUp-kortleseren for min lille bedrift og jeg må si at jeg er imponert. Produkter er enkle å sette opp og bruke, selv for noen som meg som ikke er den mest teknologisk a...

Alle anmeldelser ( 1 )

Enkle oppsett, lave avgifter og fantastisk kundeservice - Min erfaring med SumUp

Jeg har nylig kjøpt SumUp-kortleseren for min lille bedrift og jeg må si at jeg er imponert. Produkter er enkle å sette opp og bruke, selv for noen som meg som ikke er den mest teknologisk avanserte personen der ute. Det tar bare noen få klikk å koble kortleseren til appen, og fra da av kan jeg akseptere kreditt-, debet- eller kontaktløse betalinger. Transaksjonsavgiftene var også rimelige sammenlignet med andre tjenester på markedet. Jeg så umiddelbart økt salg etter å ha begynt å akseptere kortbetalinger, noe som definitivt gjør livet mitt lettere når det kommer til bokføring. Den beste delen av min erfaring med SumUp var imidlertid kundeservicen de tilbyr. De ansatte hjalp meg raskt og effektivt når jeg hadde spørsmål eller problemer relatert til produktet mitt. Deres kunnskap om produktet viser at de virkelig bryr seg om sine kunder. Alt i alt anbefaler jeg SumUp-card readers for småbedrifter på jakt etter en sikker, billig og enkel løsning for kortbetaling

B
Bertram Murphy 1 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
8
Levering
10
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Andre så også

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!