Curve

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 10
Levering 10

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Curve

Mange foretrekker å handle på nett fordi de kan gjøre det når som helst på døgnet, de slipper å møte andre mennesker, og utvalget på nett er alltid så mye større. Tidligere kan det ha vært slik at du ble tilbudt bedre priser på nett, og det kan selvsagt fortsatt være slik i dag, men ganske ofte er prisene de samme både på nett og i butikk. Curve er et selskap som har utviklet en tjeneste som gjør det mulig å tjene bonuser når du handler på nett. Koster det noe å bruke tjenesten og vil disse bonusene utbetales i ekte penger eller i gavekort som jeg vil kunne bruke? Les hva andre har å si om selskapet i anmeldelser her på ReviewsBird.

Om Curve

Curve er et finansselskap som har et smartkort oppkalt etter selskapet og en mobilapp. Selskapet ble lansert i 2016 og er registrert i England og Wales med kontorer i London (Storbritannia), Bristol (England), New York (USA) og Vilnius (Litauen). Curve havder at over 2 millioner mennesker har byttet lommeboken sin mot Curve. De angir at "dette er ikke en bank - dette er den nye måten å banke på." Selskapet har blitt omtalt i følgende medier - Wired, Financial Times, The Sunday Times, BBC, CNBC, Tech Crunch, Forbes, The Wall Street Journal og The Telegraph. Dersom en person ønsker å få et Curve-kort, må han starte med å gå inn på selskapets hjemmeside og deretter fylle ut telefonnummeret sitt og dermed får han tilgang til å laste ned Curve-appen. I appen har kunden da mulighet til å fylle ut alle sine bank- og kredittkort som de ønsker å koble til Curve og etter det får kunden sitt nye Curve-kort i posten i løpet av få dager. Dersom kunden har en smarttelefon hvor virtuelle kort kan legges til, er dette også mulig med Curve-kort.

Produkter og tjenester fra Curve

The Curve har følgende funksjoner mot forlegenhet, legg til lojalitetskort, lommeboken i ett, gå tilbake i tid, 1 % cashback, kontaktløs, reise med en kurve, forbruksinnsikt og kurvefront. Curve MasterCard er tilgjengelig i Classic Blue, The Premium Black og The Ultimate Metal. Alle tre kortene lar kundene kombinere kortene sine i ett, fungerer med Samsung Pay, Apple Pay og Google Pay, sikker iOS- og Android-app, Curve kundebeskyttelse opp til €100 000 og gå tilbake i tid: flytt 90 dager gamle betalinger, opp til € 5000. Det klassiske blå kortet har kurvekontanter: 1 % cashback til 3 utvalgte forhandlere i 30 dager, tilgang til opptil €500/måned valutakurser og €200/måned gebyrfrie utenlandske minibankuttak. Premium-svartkortet har kurvekontanter: 1 % cashback til 3 utvalgte forhandlere i ubegrenset tid, ubegrenset tilgang til valutakurser, 400 €/måned gebyrfrie utenlandske minibankuttak og verdensomspennende reiseforsikring. Det ultimate metallkortet har kurvekontanter: 1 % cashback til 6 utvalgte forhandlere i ubegrenset tid, 600 €/måned gebyrfrie utenlandske minibankuttak, ubegrenset tilgang til valutakurser, mobiltelefonforsikring, verdensomspennende reiseforsikring, verdensomspennende tilgang til flyplassloungenøkler, leiebilkollisjon, frafallsforsikring og premium 18g metallkort (3 farger). Kurven har en mobilapplikasjon som er tilgjengelig på Apple app store og Google play store.

Komplimenter, klager og tips for Curve

Hvem introduserte deg for Curve? Hvilket av Curve kortene bruker du? Kan du foreslå den beste for meg som nybegynner? Hvilke funksjoner i Curve liker du best? Hvor god er Curve kundeservicestøtte når det gjelder å ivareta kundens behov? Har du kontaktet deres støtteteam før? Har du støtt på en mislykket transaksjon med Curve MasterCard? Hvor lenge har du brukt Curve MasterCard? Kan du beskrive opplevelsen din med å bruke deres MasterCard? Vi vil gjerne høre om din erfaring!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

L
Lenny Rippin 1 år siden
8.5
Jeg har nylig benyttet meg av Curve tjenesten og jeg må si at opplevelsen var svært positiv. Konseptet med å tjene penger mens man bruker kortene sine er en super idé som gjør det å bruke de...

Alle anmeldelser ( 1 )

Utvilsomt En Fantastisk Måte Å Betale På!

Jeg har nylig benyttet meg av Curve tjenesten og jeg må si at opplevelsen var svært positiv. Konseptet med å tjene penger mens man bruker kortene sine er en super idé som gjør det å bruke debit- og kredittkort enda mer fordelaktig. Det var veldig enkelt å registrere seg på plattformen, alt man trengte å gjøre var å legge til alle sine kort i appen og så kan man begynne å bruke dem umiddelbart. Jeg likte også at Curve-appen hadde et brukervennlig grensesnitt som gjorde det lett for meg å finne riktig kort til enhver tid. En annen ting jeg satte pris på var den responsive kundeservicen som besvarte mine spørsmål kjapt og effektivt. De hjalp meg med ethvert problem jeg støtte på langs veien. Alt i alt vil jeg anbefale Curve service til enhancing assets trading med god samvittighet hvis du ønsker en smartere og mer lønnsom måte å betale regninger dine på.

L
Lenny Rippin 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
10
Levering
10
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Andre så også

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!