Curve Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Curve

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lenny Rippin
Jeg har nylig benyttet meg av Curve tjenesten og jeg må si at opplevelsen var svært positiv. Konseptet med å tjene penger mens man bruker kortene sine er en super idé som gjør det å bruke debit- og...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utvilsomt En Fantastisk Måte Å Betale På!

  Jeg har nylig benyttet meg av Curve tjenesten og jeg må si at opplevelsen var svært positiv. Konseptet med å tjene penger mens man bruker kortene sine er en super idé som gjør det å bruke debit- og kredittkort enda mer fordelaktig. Det var veldig enkelt å registrere seg på plattformen, alt man trengte å gjøre var å legge til alle sine kort i appen og så kan man begynne å bruke dem umiddelbart. Jeg likte også at Curve-appen hadde et brukervennlig grensesnitt som gjorde det lett for meg å finne riktig kort til enhver tid. En annen ting jeg satte pris på var den responsive kundeservicen som besvarte mine spørsmål kjapt og effektivt. De hjalp meg med ethvert problem jeg støtte på langs veien. Alt i alt vil jeg anbefale Curve service til enhancing assets trading med god samvittighet hvis du ønsker en smartere og mer lønnsom måte å betale regninger dine på.


Andre så også på