Skousen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Skousen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Deondre
Jeg kjøpte nylig en hvitevare fra Skousen, og jeg må si at jeg er imponert over opplevelsen min. Nettbutikken deres var utrolig brukervennlig, og det tok ikke lang tid å finne akkurat det jeg lette...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv handleopplevelse hos Skousen

  Jeg kjøpte nylig en hvitevare fra Skousen, og jeg må si at jeg er imponert over opplevelsen min. Nettbutikken deres var utrolig brukervennlig, og det tok ikke lang tid å finne akkurat det jeg lette etter. Prisene var også svært konkurransedyktige, og de matcher til og med laveste nettpris. Det som virkelig skilte seg ut for meg var den fantastiske kundeservicen. Da jeg hadde spørsmål om produktet mitt, tok supportteamet umiddelbart tak i problemet mitt og ga meg detaljerte svar på alt jeg lurte på. De viste også ekte interesse i å sikre at kjøpet mitt ble vellykket. Alt i alt kan jeg trygt anbefale Skousen til alle som trenger hvitevarer eller kjøkkenutstyr. Gode priser kombinert med enestående kundeservice gjorde handelen min til en hyggelig opplevelse.


Andre så også på