10 selskaper

Mobil & Telefon

...

  Mobil & Telefon

  Er det fortsatt en ting å ha en fasttelefon i denne tiden med mobiltelefoner? Ja, det er det! Å ha en telefon hjemme er fortsatt helt normalt. Og mange tilbydere tilbyr fortsatt en rekke ganske moderne fasttelefoner. Vil du vite hva andre kunder synes? Mobiltelefoner lar deg kommunisere med venner, familie, kolleger og faktisk de fleste av verdens befolkning med en gang. I motsetning til tidligere kommunikasjonsenheter, kan de alltid være tilgjengelig for den som ringer, og brukes uansett hvor det er et signal.

  Praktisk og smart

  De passer lett i lommen eller vesken. De veier ikke mye. Det er billige modeller tilgjengelig for de med et begrenset budsjett. Hvis batteriet blir lavt, kan du lade dem opp i bilen, koble dem til med en kabel, eller til og med lade dem trådløst i noen tilfeller. Mange mennesker eier ikke engang et kamera i dag fordi telefonen har alle bilde- og videoopptaksmulighetene de trenger. Mange telefoner tilbyr også forbedringer, for eksempel bilderedigering. Det tas flere bilder på mobiltelefoner enn tradisjonelle kameraer i dag, takket være forbedringer i teknologien.

  Tekstmeldinger

  Tekstmeldinger lar folk kommunisere med korte skriftlige meldinger. Opprinnelig brukte telefoner SMS-teknologi som tillot sending av bokstaver, tall og symboler, men nylig har MMS-teknologi gjort det mulig å sende multimedia også, som bilder og videoer. Teksting er en fin måte å sende en viktig direktemelding på, siden folk, i motsetning til e-post, er mer sannsynlig å lese tekstene deres med en gang.

  Mote og selvuttrykk

  Å velge hvilken telefonmodell de skal ha, tilpasse ting som ringetonen eller kjøpe et mer personlig telefondeksel har alle blitt et middel til selvuttrykk for mobiltelefoneiere som informerer andre om hva slags person du er.


  Mobil & Telefon

  Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager som dine medkunder deler. Vi har laget en oversikt over alle tilbydere som tilbyr en fasttelefontjeneste. Har du din egen erfaring å dele? Skriv en anmeldelse.

  Underholdning

  Så lenge du har mobiltelefonen din, er det ingen grunn til å kjede seg. Det er et vell av spill å laste ned og spille; du kan lese en artikkel på nettet eller engasjere deg i sosiale medier for å fordrive tiden. Smarttelefoner lar deg se video, samt lytte til radio, podcaster eller musikk. I tillegg, hvis du deltar på en virkelig begivenhet, kan du ofte lagre billetten din på telefonen din for å vise den i døren.

  Notater og påminnelser

  Enten det er en handleliste, et viktig passord eller et komplisert sett med instruksjoner som ville være vanskelig å huske, er mobiltelefoner en fin måte å bære notater og påminnelser på. Disse trenger heller ikke alltid være i form av tekst eller tall; du kan også bruke bilder, lyd eller video for å ta opp viktig informasjon for senere bruk. Mange av oss foretrekker å se personen vi snakker med, i tillegg til å høre lyden av stemmen deres. Live videochat gjør dette mulig. Sanntidsvideo muliggjør også direktestrømming av live-begivenheter over Internett så vel som til andre telefoner og enheter.

  Kalendere og organisering

  Mobiltelefoner er flotte enheter for organisering, og deres kalendere er en fin måte å administrere en travel timeplan. Telefonen din vil varsle deg når du har en legetime, det er en kjæres bursdag, eller bare hjelper deg med å organisere dine daglige arbeidsoppgaver og personlige tidsplaner.

  Kart, navigasjon og reiser

  Det har aldri vært enklere å finne frem siden telefonene begynte å bruke GPS for å dirigere oss til reisemålene våre. Når vi skal ut og finne fram stedet vi vil besøke, uansett om vi kjører, sykler eller går, kan vi enkelt og raskt få direkteoppdateringer om beliggenheten vår. I dag er det også mulig å se dersom det er noe veiarbeid, ulykker og andre årsaker til saktegående trafikk. På kartet kan du også se informasjon om nærliggende fasiliteter som restauranter, bensinstasjoner og hoteller. Når du reiser med fly eller tog, kan du bruke telefonen til å utforske rutetider, kjøpe og se billetten din.

  Nettbank og finans

  Mobiltelefoner er en fin måte å organisere økonomien på. Du kan sjekke kontosaldoen, overføre penger og betale regninger, alt med noen få klikk. Det er ofte langt mer praktisk enn å gå inn i avdelingen eller bruke datamaskinen hjemme. Det finnes apper som forteller deg kredittvurderingen din, hvordan det går med aksjer og aksjer og annen finansiell informasjon.