PlussMobil Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

PlussMobil

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Raoul Bernier
Jeg nylig kjøpte et mobilabonnement fra PlussMobil og jeg er svært fornøyd med opplevelsen min så langt. De tilbyr full 4G/5G Telenor-dekning til en lav pris, uten bindingstid. I tillegg får man ma...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  PlussMobil - Et Mobilabonnement verdt pengene

  Jeg nylig kjøpte et mobilabonnement fra PlussMobil og jeg er svært fornøyd med opplevelsen min så langt. De tilbyr full 4G/5G Telenor-dekning til en lav pris, uten bindingstid. I tillegg får man massevis av lesestoff inkludert, som har vært fint å ha når jeg har ventet på bussen eller lignende. Jeg var spesielt imponert over at PlussMobil ble kåret som Best i test hos Bytt.no og Fornye.no. Det gir meg en følelse av trygghet å vite at andre kunder også har hatt positive erfaringer med dette selskapet. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale PlussMobil til alle som er på utkikk etter et billig mobilabonnement med god dekning og ekstra fordeler inkludert!


Andre så også på