PlussMobil

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 8
Levering 8

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

PlussMobil

Anmeldelse av PlussMobil

PlussMobil er en mobiloperatør som skiller seg ut fra mengden med sitt rimelige og trygge mobilabonnement. Med god dekning og rask mobildata, er denne tjenesten et populært valg blant norske mobilbrukere. I denne anmeldelsen vil vi utforske PlussMobil i dybden og se på hva som gjør dem til en attraktiv aktør på markedet.

Enkelhet og Praktisk

En av de mest tiltalende egenskapene til PlussMobil er den enkle og praktiske tjenesten de tilbyr. Alt fra å bestille abonnementet til å sette opp telefonen med det nye SIM-kortet er en sømløs prosess. Du kan velge å beholde ditt nåværende nummer og PlussMobil tar seg av hele oppsigelsesprosessen med din nåværende leverandør. Dette gjør det enkelt og bekymringsfritt å bytte til PlussMobil.

Som en mobiloperatør som setter kundens behov først, tilbyr PlussMobil også ekstra fordeler som Data Rollover og ingen bindingstid. Dette betyr at du kan beholde ubrukt data fra en måned til en annen, og at du kan si opp abonnementet når som helst uten ekstra kostnader. Dette gir en utrolig fleksibilitet og kontroll over ditt eget mobilabonnement.

God Kundeservice

En annen imponerende egenskap ved PlussMobil er deres god og menneskelige kundeservice. Vi har alle opplevd frustrasjonen ved å prøve å få hjelp fra en kundeservicerepresentant som verken kan eller vil løse problemet. Med PlussMobil trenger du ikke bekymre deg for dette. Deres kundeserviceteam er vennlig, kunnskapsrik og responsiv. De er dedikert til å hjelpe deg på best mulig måte og sørge for at du får den støtten du trenger.

Som en ekstra bonus tilbyr PlussMobil også en rekke ressurser for selvbetjening. Du kan finne svar på de vanligste spørsmålene på deres nettside, og du kan også kontakte dem gjennom deres PlussMobil-app. Alt er designet for å gjøre kundeservicen så praktisk og tilgjengelig som mulig.

Som Oprah Winfrey sa, "Kundeservice er et teamarbeid. Det er ikke et departement. Kundeservice er hele bedriften sett fra kundens øyne." Dette sitatet setter tonen for PlussMobil, som virkelig forstår viktigheten av god kundeservice i mobilbransjen.

Utover Mobilabonnement

PlussMobil ser også utover bare mobilabonnementer, og tilbyr også mobilt bredbånd. Dette er ideelt for de som ønsker høyhastighetsinternett på farten, enten du er på hytta, camping, eller bare vil ha et pålitelig alternativ til hjemmeinternettet ditt. Med deres mobilt bredbånd kan du alltid være tilkoblet og få jobben gjort.

PlussMobil gir deg også tilgang til en rekke digitale blader og andre fordeler. Som kunde får du 4 måneder gratis tilgang til populære blader som Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO. Dette gir en ekstra verdi til tjenesten og gir deg noe å nyte i fritiden.

Konklusjon

PlussMobil er uten tvil en mobiloperatør som fortjener oppmerksomhet. Med deres rimelige priser, trygge tjenester og gode kundeservice, er det enkelt å forstå hvorfor mange nordmenn velger dem som sin mobiloperatør. Enten du er ute etter et mobilabonnement eller mobilt bredbånd, kan PlussMobil tilby deg en enkel, pålitelig og praktisk løsning.

Vi oppfordrer deg til å prøve PlussMobil selv og oppleve fordelene deres. Etter å ha gjort det, vil vi sette pris på om du deler din erfaring ved å legge igjen en anmeldelse nedenfor. Dine meninger betyr mye for oss og kan hjelpe andre i deres valg av mobiloperatør. Takk for at du tar deg tid til å lese denne anmeldelsen og vurdere PlussMobil!

Legg igjen en anmeldelse

Vi vil gjerne høre din mening om PlussMobil. Har du allerede prøvd deres tjenester? Hva er dine tanker og erfaringer? Legg igjen en anmeldelse nedenfor og hjelp andre i deres valg av mobiloperatør. Takk for at du deler!

Informasjon

karvesvingen 1
0589 oslo
karvesvingen 1
Norge
Kundeservice@Plussmobil.no
21897789

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

R
Raoul Bernier 1 år siden
8
Jeg nylig kjøpte et mobilabonnement fra PlussMobil og jeg er svært fornøyd med opplevelsen min så langt. De tilbyr full 4G/5G Telenor-dekning til en lav pris, uten bindingstid. I tillegg får...

Alle anmeldelser ( 1 )

PlussMobil - Et Mobilabonnement verdt pengene

Jeg nylig kjøpte et mobilabonnement fra PlussMobil og jeg er svært fornøyd med opplevelsen min så langt. De tilbyr full 4G/5G Telenor-dekning til en lav pris, uten bindingstid. I tillegg får man massevis av lesestoff inkludert, som har vært fint å ha når jeg har ventet på bussen eller lignende. Jeg var spesielt imponert over at PlussMobil ble kåret som Best i test hos Bytt.no og Fornye.no. Det gir meg en følelse av trygghet å vite at andre kunder også har hatt positive erfaringer med dette selskapet. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale PlussMobil til alle som er på utkikk etter et billig mobilabonnement med god dekning og ekstra fordeler inkludert!

R
Raoul Bernier 1 år siden
Bestille
6
Service
10
Pris
8
Levering
8
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!