OneCall

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 8
Levering 8

Totalt

7.5
100.0% vil kjøpe her igjen

OneCall

Å inngå et mobilabonnement er mye som å inngå et forhold. Jo mer du vet før du forplikter deg, jo bedre. OneCall hevder å være det beste valget for deg, men stemmer dette? Kan du stole på at dette selskapet holder det de lover? OneCall sine kunder kan gi deg svar på det du lurer på i deres kundeanmeldelser. På denne måten kan du ta en bedre informert avgjørelse.

Om OneCall

OneCall ble grunnlagt av Øistein Eriksen og Odd Arild Meling. Det var da en personlig mobil-, IP-telefoni- og bredbåndsleverandør, med hovedkontor i Nydalen i Oslo. De kjøpte senere Hafslund Venture som storaksjonær. Selskapet fekk mye oppmerksomhet i 2007 da de lanserte et altomfattende mobiltelefonabonnement uten grunnavgift. OneCall fusjonerte som en del av Network Norway Group i februar 2008, hvoretter selskapet besluttet å avvikle sine bredbånds- og IP-telefoniprodukter. IP-telefonikunder ble solgt til iplink og bredbåndskunder til NextGenTel. Dette oppkjøpet innebærer at OneCall har inngått avtale med Telenor om å bruke Mobile Norway sitt nett som sitt hovednett og å bruke nett som ikke dekkes av Mobile Norway med Telenor. OneCall jobber stadig med å utvikle seg til å bli bedre. De ønsker å tilfredstille sine kunder, og gjøre en god jobb med sin tjeneste.

Tjenester av OneCall

OneCall er et tidligere selvstendig norsk mobilselskap som nå er en del av Telia Norge AS og opererer som en av Telias tre merkevarer i Norge. OneCall ble grunnlagt av Øistein Eriksen og Odd Arild Meling i 2004 og har hovedkontor i Nydalen i Oslo. Merkevaren OneCall blir markedsført som Telias leverandør for «folk flest» og retter seg mot de mest prisbevisste kundene. De tilbyr ulike pakker som du kan velge basert på dine behov. Bli kunde hos OneCall ved å flytte ditt mobilnummer til OneCall. De hevder du kan spare penger på et billig telefonabonnement hos dem. De påstår at det er raskt og enkelt å bestille, og at de har ingen bindingstid. Abonnementene inkluderer FolkePakka, FamiliePakka, PrøveKjøp, FolkePakka Kontroll, Kontantkort og Mobilt bredbånd. Du kan velge om du vil beholde det gamle nummeret ditt, eller få nytt hos OneCall. Velger du å overføre det gamle mobilnummeret ditt til OneCall, må du være juridisk eier av mobilnummeret. OneCall sin nettside tilbyr mer informasjon om eierskifte. Du trenger ikke si opp abonnement hos operatøren du har i dag, da OneCall ordner det for deg. Det gamle abonnementet avsluttes automatisk når du er overført til OneCall. Ditt gamle mobilabonnement fungerer som normalt frem du overføres til OneCall. På denne måten får du mindre jobb med overgangen.

Erfaringer med OneCall

Fortell oss om din erfaring fra start til slutt med OneCall. Hva var ditt førsteinntrykk? Var det lett å komme seg rundt? Hva kan forbedres? Husk å oppgi alle detaljer slik at neste kunde har bedre oversikt. Din anmeldelse er veldig viktig for oss, og mange andre lesere ser frem til å lese den, slik at de kan finne ut om dette er et selskap for dem eller ikke. Takk for at du tar deg tid!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

H
Hagenes 1 år siden
7.5
Jeg er glad for å kunne gi en positiv anmeldelse av min erfaring med OneCall. Som kunde som nylig kjøpte mobilabonnement fra dem, ble jeg imponert over deres billige og enkle alternativer ut...

Alle anmeldelser ( 1 )

Lyse opp mobilen din med OneCall

Jeg er glad for å kunne gi en positiv anmeldelse av min erfaring med OneCall. Som kunde som nylig kjøpte mobilabonnement fra dem, ble jeg imponert over deres billige og enkle alternativer uten bindingstid. Jeg likte spesielt godt hvor brukervennlig nettsiden deres var. Det var veldig enkelt å navigere gjennom de ulike abonnementsalternativene og se hvilke fordeler de tilbød. Jeg satte også pris på at prisen allerede inkluderte det meste, slik at jeg unngikk uventede avgifter i fremtiden. Ikke bare hadde OneCall gode priser, men kundeservicen var fantastisk også! De svarte veldig raskt på mine spørsmål både via chat og telefon, og ga meg utfyllende svar om alt jeg lurte på angående abonnementet mitt - noe som gjorde valget mye lettere for meg. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale OneCall for alle som leter etter et billig og brukervennlig mobilabonnement uten bindingstid. Takket være deres høye standarder både nettverksmessig og service-messig har de nå fått enda en fornøyd kunde!

H
Hagenes 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
8
Levering
8
Totalt
7.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!