OneCall Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

OneCall

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hagenes
Jeg er glad for å kunne gi en positiv anmeldelse av min erfaring med OneCall. Som kunde som nylig kjøpte mobilabonnement fra dem, ble jeg imponert over deres billige og enkle alternativer uten bind...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Lyse opp mobilen din med OneCall

  Jeg er glad for å kunne gi en positiv anmeldelse av min erfaring med OneCall. Som kunde som nylig kjøpte mobilabonnement fra dem, ble jeg imponert over deres billige og enkle alternativer uten bindingstid. Jeg likte spesielt godt hvor brukervennlig nettsiden deres var. Det var veldig enkelt å navigere gjennom de ulike abonnementsalternativene og se hvilke fordeler de tilbød. Jeg satte også pris på at prisen allerede inkluderte det meste, slik at jeg unngikk uventede avgifter i fremtiden. Ikke bare hadde OneCall gode priser, men kundeservicen var fantastisk også! De svarte veldig raskt på mine spørsmål både via chat og telefon, og ga meg utfyllende svar om alt jeg lurte på angående abonnementet mitt - noe som gjorde valget mye lettere for meg. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale OneCall for alle som leter etter et billig og brukervennlig mobilabonnement uten bindingstid. Takket være deres høye standarder både nettverksmessig og service-messig har de nå fått enda en fornøyd kunde!


Andre så også på