Telenor Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Telenor

50% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Clifford Ziemann
Jeg har nylig kjøpt en mobiltelefon fra Telenor Nettbutikk, og jeg er veldig fornøyd med hele opplevelsen min. Bestillingsprosessen var veldig enkel å forstå og gjennomføre, og leveringen kom raskt...Les om
F
Frank Olsen
Finner det utrolig at Telenor overhodet har privatkunder. Det er dyrt, de holder ikke det som loves, man må abonnere på produkter man ikke trenger, dårlige tekniske løsninger og en kundeservice so...Les om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Tilfreds kunde hos Telenor Nettbutikk

  Jeg har nylig kjøpt en mobiltelefon fra Telenor Nettbutikk, og jeg er veldig fornøyd med hele opplevelsen min. Bestillingsprosessen var veldig enkel å forstå og gjennomføre, og leveringen kom raskt som lovet. Jeg ble også positivt overrasket over hvor god prisen jeg fikk på mobilen. Utvalget av telefoner i nettbutikken var stort, og det var lett å finne akkurat den modellen jeg ønsket meg. Det var spesielt bra at de hadde et godt utvalg av både iPhone- og Android-telefoner fra populære produsenter som Samsung og Sony. Kundeservicen til Telenor var også svært hjelpsomme da jeg hadde noen spørsmål om produktene deres før bestillingen min. De svarte raskt på e-postene mine, noe som gjorde prosessen enda mer sømløs. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Telenor Nettbutikk til alle som ser etter gode priser, rask leveringstid samt et bredt utvalg av mobiltelefoner!


 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Tv og internett

  Finner det utrolig at Telenor overhodet har privatkunder.
  Det er dyrt, de holder ikke det som loves, man må abonnere på produkter man ikke trenger, dårlige tekniske løsninger og en kundeservice som er lite til hjelp. Ta i tillegg med liten vilje til å rette feil hvis det er helg så er farsen komplett.


Andre så også på