Talkmore

Alle anmeldelser

Talkmore

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Telia
Telia

Å ha en rask internettforbindelse er viktig for at vi skal kunne leve lettvint i dagens samfunn. Hvordan finner du egentlig den ras...

Logo Xplora
Xplora

I en tid der stadig mer og mer av kommunikasjonen vår foregår ved hjelp av internett og smarttelefoner dukker det stadig opp nye behov....

Talkmore

Er du på jakt etter det beste mobilabonnementet som finnes på markedet? Mobilselskap kan ofte være noe av det vanskeligste å velge. Det finnes et hav av ulike leverandører som tilbyr ulike abonnement og tjenester. Talkmore er et av disse selskapene, men hvordan finner du ut om dette er et selskap for deg? I tillegg til priser er det også viktig å finne ut som forhandleren du vurderer er en pålitelig leverandør av trygge produkter. Her på denne siden hjelper vi deg med å velge de beste alternativene ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre brukere som allerede har benyttet seg av de ulike forhandlerne!

Om Talkmore
Talkmore er en leverandør av mobilabonnement og nylig også strøm. Selskapet ble etablert i 2004 og tilbyr full telenordekning i sine abonnement. Selskapets visjon er å fokusere på å skape de beste mobiltjenestene og sier de jobber kontinuerlig for å utvikle seg i takt med markedet. I 2021 ble også mobilselskapet Dipper inkludert i Talkmore. Dipper er et selskap som ble etablert i 2013 og siden har hatt Norges mest fornøyde kunder i EPSI-kåringen. Sammen med Dipper kalles Talkmore i dag for Talkmore Bedrift. 

Produkter og tjenester av Talkmore
Talkmore tilbyr en rekke ulike mobilabonnement som er kategorisert etter månedlig databruk. Alle abonnementene kan kjøpes enten som enkelt bruker eller for familier. Prisen på de ulike abonnementene varierer fra 149kr til 499kr per måned. De har også rabatt for unge og alle under 30 år. I tillegg til mobil abonnement er Talkmore også leverandør av tjenester som mobilt bredbånd og strøm. Strømprisene følger alltid samme prisene som på strømbørsen og du får ytterligere rabatt på den månedlige avgiften dersom du handler både mobilabonnement og strøm fra dette selskapet. Talkmore følger den norske angrerettloven som sier at du har 14 dager angrerett, dette vil si at du i denne perioden står fritt til å avbryte kjøpet ditt. Du kan derfor avbryte abonnementet innen 14 dager, og kun betale for de tjenestene du har benyttet deg av. Dersom du har spørsmål om noen av tjenestene til dette selskapet kan du benytte deg av deres kundeservice som både er tilgjengelig på telefon og via chat. Du kan også finne tips og råd om strøm og forbruk på siden deres som for eksempel forteller deg hvordan du kan minske strømforbruket ditt. Talkmore sier også at de garanterer Norges beste mobildekning via Telenor som har blitt kåret til raskeste mobilnett og best mobildekning i Norges av Ooklas Speedtest Awards.

Komplimenter, klager og tips om Talkmore
Har du benyttet deg av noen av Talkmores tjenester? Har du erfaringer med Talkmores mobil- eller strømabonnement? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse med dette selskapet for at vi skal kunne hjelpe deg og andre lesere med å finne frem til de aller beste alternativene. Fortell gjerne litt om prisene, dekningen, farten, servicen eller annen informasjon du tror kan være relevant for andre når de skal bestemme seg for om de ønsker å benytte seg av dette selskapet.