Golfshopen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Golfshopen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hayes
Jeg nylig besøkte Golfshopen.no og hadde en fantastisk opplevelse. Deres nettside tilbyr et stort utvalg av golfutstyr, og deres kunnskapsrike ansatte gjør det lett å finne akkurat det jeg trengte....Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Golfshopen: Her kan du finne alt du trenger for din golftur!

  Jeg nylig besøkte Golfshopen.no og hadde en fantastisk opplevelse. Deres nettside tilbyr et stort utvalg av golfutstyr, og deres kunnskapsrike ansatte gjør det lett å finne akkurat det jeg trengte. Deres nettbutikk er godt organisert med kategorier for alt fra klubber til klær. Jeg satte pris på flere alternativer som var tilgjengelige for hver type produkt, slik at jeg kunne sammenligne før jeg tok min endelige avgjørelse. Da jeg hadde noen spørsmål om et produkt, kontaktet jeg deres kundestøtte via e-post. De svarte raskt og ga meg all den informasjonen jeg trengte for å ta en informert beslutning om kjøpet mitt. Generelt vil jeg anbefale Golfshopen.no til alle golfentusiaster eller de som i det minste er interessert i sporten. Deres enorme utvalg av produkter kombinert med toppnivåkompetanse fra personalet har gjort meg fornøyd med mitt kjøpserfaring hos dem.


Andre så også på