Elutstyr Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Elutstyr

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hayes
Jeg kjøpte DAB-radio fra Elutstyr og jeg må si at kundeservicen jeg fikk var virkelig imponerende. De ansatte var utrolig hjelpsomme med å veilede meg gjennom prosessen med å velge riktig radio for...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Kundeservice hos Norges Spesialist på Bilstereo

  Jeg kjøpte DAB-radio fra Elutstyr og jeg må si at kundeservicen jeg fikk var virkelig imponerende. De ansatte var utrolig hjelpsomme med å veilede meg gjennom prosessen med å velge riktig radio for min bil og ved montering. Jeg kunne se at de jobbet hardt for å sikre at alt ble satt opp som det skulle være, og jeg følte meg veldig trygg på deres ekspertise. Produktet i seg selv er av høy kvalitet, lyden er fantastisk klar og sterk nok til å fylle hele bilen. Prisene er også rimelige sammenlignet med andre nettsteder som selger dette produktet. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Elutstyr til alle som leter etter en spesialist på bilstereo og bilradioer!


Andre så også på