Royal Tan Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Royal Tan

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Destiney Wintheiser
Jeg har nylig prøvd ut Royal Tan og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Dette produktet er ikke bare et vanlig betakaroten, men inneholder også kobber, sink, folsyre og andre vitaminer som bidra...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Vurdert av Emma

  Jeg har nylig prøvd ut Royal Tan og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Dette produktet er ikke bare et vanlig betakaroten, men inneholder også kobber, sink, folsyre og andre vitaminer som bidrar til å styrke hår, hud og negler. Jeg la merke til en positiv forskjell i min hud etter kun få uker med daglig bruk av Royal Tan. Huden min føltes mykere og jevnere enn før. I tillegg så jeg at håret mitt ble sunnere og glattere. Produktet var også enkel å ta; en kapsel om dagen sammen med mat eller drikke. Jeg vil definitivt anbefale dette produktet for alle som ønsker å forbedre sin skjønnhet fra innsiden ut!


Andre så også på