Valostore Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Valostore

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hirthe
Jeg har nylig handlet hos Valostore, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. Det var enkelt å finne frem til produktene jeg ønsket å kjøpe på nettsiden deres, og prisen var o...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Nordens beste butikk for Lysprodukter

  Jeg har nylig handlet hos Valostore, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. Det var enkelt å finne frem til produktene jeg ønsket å kjøpe på nettsiden deres, og prisen var også veldig overkommelig. Jeg satte også pris på rask leveringstid! Produktene kommer i god stand og fungerer godt ennå. Valg av produkter som hodelykter og lommelykter var flott - det er definitivt Nordens største lysbutikk! De har et stort utvalg av produkter som passer for enhver anledning eller behov. Det hele virket problemfritt fra start til slutt, så jeg vil absolutt anbefale Valostore hvis du er ute etter kvalitetslysprodukter til gode priser.


Andre så også på