PremiumTek

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 8
Levering 10

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

PremiumTek

PremiumTek.no er en norsk nettbutikk som tilbyr produkter av høy kvalitet til lave priser. Selskapet bak nettbutikken, Ecom Norge AS, har også nettbutikkene elektronik.se i Sverige og elektronik.dk i Danmark. PremiumTek.no har livstid teknologipatenter fra 1963 i familien US3203037A, og selskapet drives av sønnene til den norske mannen Anhanger Norvald's datter.

Ledelsen i PremiumTek.no består av ansatte med mastergrad i teknologi fra Universitetet i Bergen og datateknologistudenter. Selskapet har fokus på lav pris, høy kvalitet og rask levering, og alle bestillinger før kl 13.00 blir sendt ut samme dag. Leveringstiden er 1-3 dager, og alle bestillinger kan spores. PremiumTek.no tilbyr også 60 dagers åpent kjøp på alle produkter, og har som mål å tilby den beste kundeservicen til sine kunder.

For betalinger samarbeider PremiumTek.no med Collector Bank og Vipps. Dette gir kundene muligheten til å dele opp betalinger, betale med faktura eller kort, og utsette betalinger om ønskelig.

Stort produktutvalg - lave priser

Deres produktutvalg inkluderer alt fra hvitevarer og elektronikk til møbler og klær. Uansett om du er på jakt etter et nytt kjøleskap, en ny telefon eller en ny sofa, kan PremiumTek hjelpe deg. De har alltid de siste trendene og produktene av høy kvalitet, til lave priser.

PremiumTek.no er også den offisielle leverandøren av Kyvol produkter i Norge. Det betyr at de er den eneste butikken med autorisasjon til å selge Kyvol produkter i Norge. Andres butikker som hevder å selge Kyvol produkter, selger uten autorisasjon og bryter dermed norsk lov.

Men det er ikke bare priser og produkter som gjør PremiumTek unik. Deres raske levering gjør at du kan få varene dine levert rett hjem på døren, uten å måtte dra til butikken. Og med en enkel og brukervennlig nettbutikk, er det aldri vært enklere å handle på nett.

Alt i alt er PremiumTek det perfekte valget for deg som ønsker høy kvalitet til lave priser, med rask levering rett hjem på døren. Deres nettbutikk er en enkel og praktisk måte å handle på, og tilbyr et stort utvalg av produkter innen ulike kategorier. Uansett om du er på jakt etter hvitevarer, elektronikk, møbler eller klær, kan PremiumTek hjelpe deg.

I tillegg til lave priser og høy kvalitet, tilbyr PremiumTek også 60 dagers åpent kjøp på alle produkter. Dette gir deg trygghet og fleksibilitet når du handler, slik at du kan være sikker på at du får det du trenger.

Så hva venter du på? Besøk nettbutikken deres i dag, og oppdag det store utvalget av produkter til lave priser. Med rask levering og god kundeservice, kan du enkelt og bekymringsfritt handle hjemme fra sofaen. Besøk PremiumTek i dag, og finn det du trenger!

Har du erfaring med bruk av PremiumTek?

Har du vært kunde hos PremiumTek og brukt nettbutikken deres? Kjenner du noen som har brukt denne nettbutikken? Da vil vi gjerne høre fra deg! Legg igjen en kort anmeldelse på denne siden. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og andre lesere og finne frem til de aller beste avtalene og produktene på nett. Derfor setter vi stor pris på om du skriver noen ord om din erfaring og opplevelse med PremiumTek. Si gjerne litt om brukervennligheten, kvalitet, pris eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne tjenesten.

Informasjon

Dalavegen 1
6856 Sogndal
Dalavegen 1
Norge
kundeservice@premiumtek.no
90958442

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

L
Lamar 1 år siden
8
Jeg har nylig handlet hos Premiumtek, og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Bestillingen kom raskt og smertefritt til meg fra Oslo, akkurat som de reklamerer for...

Alle anmeldelser ( 1 )

Positiv erfaring hos Premiumtek

Jeg har nylig handlet hos Premiumtek, og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Bestillingen kom raskt og smertefritt til meg fra Oslo, akkurat som de reklamerer for på nettstedet sitt. Det var også mange gode priser å velge mellom og hver gang jeg hadde spørsmål eller bekymringer om et produkt, kunne jeg lett kontakte kundeservicen deres. De var svært hjelpsomme og kunnskapsrike. Kvaliteten på produktene overgikk mine forventninger ved levering; alt føltes laget av solide materialer og det fungerte perfekt rett ut av boksen. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Premiumtek til andre kjøpere som ønsker en sømløs shoppingopplevelse fra en driftssikker norsk butikk!

L
Lamar 1 år siden
6
Bestille
8
Service
8
Pris
10
Levering
8
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!