Premiumtek Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Premiumtek

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lamar
Jeg har nylig handlet hos Premiumtek, og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Bestillingen kom raskt og smertefritt til meg fra Oslo, akkurat som de reklamerer for på nett...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv erfaring hos Premiumtek

  Jeg har nylig handlet hos Premiumtek, og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Bestillingen kom raskt og smertefritt til meg fra Oslo, akkurat som de reklamerer for på nettstedet sitt. Det var også mange gode priser å velge mellom og hver gang jeg hadde spørsmål eller bekymringer om et produkt, kunne jeg lett kontakte kundeservicen deres. De var svært hjelpsomme og kunnskapsrike. Kvaliteten på produktene overgikk mine forventninger ved levering; alt føltes laget av solide materialer og det fungerte perfekt rett ut av boksen. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Premiumtek til andre kjøpere som ønsker en sømløs shoppingopplevelse fra en driftssikker norsk butikk!


Andre så også på