Skolesekker.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Skolesekker.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dudley Ratke
Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt på Skolesekker.no. Her fant jeg et stort utvalg av skolesekker fra merker som Satch, Ergobag og Eastpak til lave priser. Nettbutikken var oversiktlig og lett å...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse av Skolesekker.no - Stor variasjon av sekker fra forskjellige merker

  Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt på Skolesekker.no. Her fant jeg et stort utvalg av skolesekker fra merker som Satch, Ergobag og Eastpak til lave priser. Nettbutikken var oversiktlig og lett å navigere seg rundt i. Jeg bestemte meg for å gå for en ryggsekk fra Ergobag, og den ble levert hjem til meg raskt etter at jeg hadde bestilt den. Sekken var akkurat slik den ble beskrevet på nettsiden, med god plass til bøker og andre nødvendigheter. Jeg er også veldig fornøyd med kvaliteten på sekken – den virker solid og slitesterk. Kundeservicen hos Skolesekker.no var også bra. De svarte raskt på spørsmål jeg hadde før kjøpet, både via telefon og e-post. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Skolesekker.no dersom du trenger en ny sekk til skolen eller studiene!


Andre så også på