Milker Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Milker

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bednar
Jeg kjøpte nylig ammeklær fra Milker og jeg er veldig imponert over kvaliteten og designet. Klærne er både praktiske og smarte, noe som faktisk hjelper meg med hverdagslige utfordringer når det kom...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Kvalitet og designfokuserte ammeklær fra Milker

  Jeg kjøpte nylig ammeklær fra Milker og jeg er veldig imponert over kvaliteten og designet. Klærne er både praktiske og smarte, noe som faktisk hjelper meg med hverdagslige utfordringer når det kommer til amming av min baby. Det var enkelt å finne passende størrelse på deres nettside, helt kurrant priser sammenliknet med andre merkevarer innenfor samme markedskategori. Jeg setter også pris på deres dag-til-dag leveringstjeneste, som gjør at jeg raskt kunne få tak i nye plagg etter behov. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse hos Milker og har ingen problemer med å anbefale dem videre for alle mødre som ønsker seg stilige men likevel praktiske klær til amming.


Andre så også på