Quickparts Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Quickparts

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Foster Gleichner
Jeg nylig kjøpt noen reservedeler fra Quickparts, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Jeg måtte finne deler til min støvsuger som var vanskelig å finne andre steder, men på Quickpart.no fa...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk service og rask levering Takk for god kundeservice! // Kundevennlig kjøpserfaring hos Quickparts //

  Jeg nylig kjøpt noen reservedeler fra Quickparts, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Jeg måtte finne deler til min støvsuger som var vanskelig å finne andre steder, men på Quickpart.no fant jeg dem enkelt. Jeg satte pris på det store utvalget av hvitevarereservedeler de har til alle vanlige merker. Det beste med Quickparts sin nettside er at lagerførte varer blir sendt samme dag og de tilbyr 90-dagers retur gratis hvis man skulle trenge det. Jeg trengte ikke returnere noe faktisk fordi alt passet perfekt!


Andre så også på