Quickparts

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 8
Levering 10

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Quickparts

Uansett hvor langt fremover verden går så er det fortsatt sånn at vi har behov for visse grunnleggende ting i hjemmet. Det er jo vanskelig å klare seg uten kjøleskap, en oppvaskmaskin, eller en komfyr for den del. Og da det er noe alle har, så er det også noe av det mest grunnleggende som finnes. Og når disse tingene trenger reparasjon så kan det fort være at panikken tar overhånd. Men om man kjenner til en butikk som for eksmepel QUickparts, så kan man roe seg ned. Det er kanskje ikke en du har erfaring med, men det er uansett verdt å bli kjent med. Derfor bør du lese vår anmeldelse, og se hv avi har å si, og hva våre lesere kan fortelle. Les videre her!

Hva du bør vite om Quickparts

Det er viktig med slike butikker, uansett om du har moderne og nyte hvitevarer hjemme, eller om de er litt eldre. Butikken i seg selv er dansk, og de har virkelig gjort en god jobb med alt det de har fått på plass i sortimentet. Uansett hva du behøver, så har de det, og om de mot formodning ikke skulle ha alt, så kan du ta kontakt. Høres ikke det bra ut? Da trenger du ikke å lete omkring for å finne en liten diffus del til kjøleskapet ditt, og om du noen gang har gjort det så vet hvor greit det kan være å finne slike ting raskt.

Det at butikken er fra Danmark, og lageret, gjør at du kan forvente å få varene du har bestilt raskt, og at det ikke skal koste deg altfor mye. Det kan være visse vilkår og betingelser som du bør vite om, men generelt er det svært fordelaktig å handle hos Quickparts. Og det er jo en mulighet du ikke bør la gå fra deg.

Hva du kan kjøpe hos Quickparts

Det fine med denne butikken er at den ikke er kun for et produkt. Det er ikke bare sånn at de som har en varmepumpe kan få hjelp der, for eksempel. Det er en mye større variasjon enn det, og det ser man bare ved å ta en titt på kategoriene som det selges i. Det er for mye av det til at vi kan dekke alt her, men du får alt du behøver dekket, til og med ting som du kanskje ikke regner med. Det i seg selv gjør Quickparts en veldig verdifull butikk, da du kan finne deler og produkter som ellers er veldig vanskelige å få tak i.

Prisene er også gode, hvor du kan kjøpe både originalprodukter, eller gode kopier. Det er opp til deg, og det ene er ofte like bra som det andre! Det er ingenting å nøle med sånn sett om du trenger nyttige reservedeler, for Quickparts har alt du behøver. Som nevnt ovenfor kan du også ta kontakt med dem dersom du er ute etter noe spesifikt. Så nøl ikke med å gjøre det!

Informasjon

Fynsgade 12-14
6400 Sønderborg
Fynsgade 12-14
Danmark
mail@quickpart.no
31900014

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

F
Foster Gleichner 1 år siden
8.5
Jeg nylig kjøpt noen reservedeler fra Quickparts, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Jeg måtte finne deler til min støvsuger som var vanskelig å finne andre steder, men på Quickpar...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk service og rask levering Takk for god kundeservice! // Kundevennlig kjøpserfaring hos Quickparts //

Jeg nylig kjøpt noen reservedeler fra Quickparts, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Jeg måtte finne deler til min støvsuger som var vanskelig å finne andre steder, men på Quickpart.no fant jeg dem enkelt. Jeg satte pris på det store utvalget av hvitevarereservedeler de har til alle vanlige merker. Det beste med Quickparts sin nettside er at lagerførte varer blir sendt samme dag og de tilbyr 90-dagers retur gratis hvis man skulle trenge det. Jeg trengte ikke returnere noe faktisk fordi alt passet perfekt!

F
Foster Gleichner 1 år siden
6
Bestille
10
Service
8
Pris
10
Levering
8.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!