Solarplexius

Alle anmeldelser

Solarplexius

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Christiania Glasmagasin
Christiania Glasmagasin

Noen ganger vil man bare ha noe ekstra fint til hjemmet. Det er ikke ofte man er helt sikker på hva det er man vil ha, men noe fint er alltid...

Logo BGA
BGA

Interiør er noe veldig mange er opptatte av, men som kanskje ikke alle vet hvordan de skal gjøre. Det er en vanskelig balansegang s&a...

Logo Axel Arigato
Axel Arigato

Mote er noe som er viktig for mange, og det har det egentlig vært i mange år også. Det er noe som har dominert kulturlivet for ma...

Logo Kniveksperten.no
Kniveksperten.no

Det er mange ting man trenger og bruker i hverdagen for å gjøre at den skal gå litt lettere. Det er jo ingen tvil om at livet i ...

Solarplexius

Det er alltid godt og gøy å ta seg en kjøretur. En god gammeldags road trip er undervurdert, og det er så mye å se og gjøre mens man er på tur. Men man bør forberede seg så godt som mulig for en slik tur, for man vet aldri hvordan været slår om. Kanskje blir det en kraftig sol, som forstyrrerer passasjerene? Da kan en butikk som Solarplexius være midt i blinken. Den har et interessant navn som kanskje ikke får deg til å tenke umiddelbart på det den selger. For det er faktisk solbeskyttelse, eller solskjerming, for bilen! Det er så klart noe man kan behøve også til hverdagen, og ikke bare for lengre turer. Har du erfaring med dette, eller kanskje er det best du leser vår anmeldelse? Ta en titt, uansett!

Hva du bør vite om Solarplexius
Det dette selskapet selger er noe veldig mange trenger. Tenk bare på barna i baksetet som ikke får være i ro på grunn av den sterke solen som steker? Med en solbeskyttelse trenger du ikke å tenke på det, i tillegg til at det ikke blir så varmt i bilen. Selskapet er fra Sverige, og våre svenske naboer har klart å treffe på noe veldig godt her. Det at de selger til land over hele Europa, og hele verden til og med, tilsier at de har gjort veldig mye riktig. Det er jo greit å ha med seg når man til syvende og sist bestemmer seg for hva man vil kjøpe. Og det er jo ikke minst et produkt som hindrer innsyn, noe som er greit å ha!

Og når du kjøper der så er alt inkludert i prisen. Både frakt, toll og avgifter, så du betaler ikke mer enn det som står i kassa. Det er fint å se en butikk som tar hånd om slike ting.

Hva du kan kjøpe
Det er altså solbeskyttelse, og solfilm. Du kan også kjøpe til for bedriften din, om du for eksempel vil ha reklame på vinduene. Men det er for privatpersoner det først og fremst er aktuelt her, og du kan bestille ved å fortelle om bilen din. Hvilken modell det er, om karosseri, merke og årsmodell. Da vil du umiddelbart få presentert alternativene dine, og se hva som passer for deg. Kanskje er det bare den bakre ruta du vil dekke, eller er det dørvinduer, sidevinduer og alt annet som er mulig?

Det valget er opp til deg, og de ter så utrolig enkelt og smidig. Ved å tilby løsningen som Solarplexius gjør, så er det svært vanskelig å bestille feil, noe som er betryggende for mange. Og selve monteringen tar 15 minutter, som du kan gjøre selv. Det er en kategori for montering hos Solarplexius hvor du får forklaring, men det kommer også med i selve pakken som du har bestilt.

Har du brukt Solarplexius selv? Har du noe du vil fortelle om, kanskje kvaliteten, eller noe annet? Gjør det her!