Fragaia Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Fragaia

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bruen
Jeg har nylig kjøpt noen produkter fra Fragaia, og jeg er så fornøyd med opplevelsen min der. Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg av kosttilskudd og bøker for en sunn livsstil, alt i en klimanøytra...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk shoppingopplevelse hos Fragaia

  Jeg har nylig kjøpt noen produkter fra Fragaia, og jeg er så fornøyd med opplevelsen min der. Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg av kosttilskudd og bøker for en sunn livsstil, alt i en klimanøytral pakning - som jeg synes er fantastisk! Produktene var høy kvalitet og virket veldig effektive for formålet mitt. Kundeservicen var også flott; representantene var hjelpsomme og profesjonelle. Bestillingen min ble raskt sendt ut og kom frem i løpet av kort tid - det gjorde det så mye lettere å få de tingene jeg trengte uten å måtte vente lenge på dem. Alt i alt kunne jeg ikke vært mer fornøyd med min erfaring hos Fragaia, og vil definitivt anbefale dette nettstedet til alle som ønsker å ta vare på sin helse!


Andre så også på