Lensway

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

9.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Lensway

Det er mange som bruker briller og kontaktlinser, men det er ofte en dyr affære, og det er mange som ser etter det gode tilbudet eller et sted de kan få abonnement på brillene eller kontaktlinsene sine. Godt syn er viktig og det er lett å få når du ser på hva Lensway har å tilby, fordi de spesialiserer seg på å få øynene til å fungere perfekt. I hyllene deres finner du kun briller, solbriller og kontaktlinser, så det er ikke sagt at utvalget deres er lite, for det finnes mange kontaktlinsefirmaer og mange forskjellige typer, så det er viktig å se om de har de du foretrekker .

Om Lensway

Lensway har spesialisert seg på å være de som har gode priser og sørger for at du får kvalitetsbriller, solbriller og kontaktlinser, for det er litt av en jungel å orientere seg i, og det kan være mye penger å spare hvis man er en familie at alle bruker briller og linser. Lensway har eksistert i nesten 20 år og de har vunnet en rekke utmerkelser for sitt arbeid med å sikre at alle med dem får det de trenger for å se så perfekt som mulig til gode priser og for å yte nesten perfekt service og sikre at kundene får det de trenger på ingen ekstra kostnad. De ønsker å tilfredstille sine kunder ved å hjelpe dem se bedre i hverdagen. Dette målet ønsker de å nå ved å tilby kvalitetsprodukter.

Tjenester av Lensway

Hos Lensway kan du få tak i briller, solbriller og flere typer kontaktlinser, du kan få tilsendt som om du hadde et abonnement, og ser du at du går tom kan du bestille og få tilsendt på under en uke , fordi de hos Lensway har 95 prosent av de mest brukte kontaktlinsene i verden. Da kan de raskt få dem ut til kundene, og det samme gjelder brillene de har. De har også de beste og mest kjente designerne der, så du får alltid de beste og mest moderne på markedet, for det er et marked som alle de flotte designerne av andre typer tilbehør har begitt seg ut på. Ønsker du å få tak i kundeservice er det faktisk ganske enkelt, for på nettsiden finner du all informasjon du trenger for å komme i kontakt med Lensways kundeservice. Lensway svarer raskt, og det er kompetente og hyggelige medarbeidere som tar seg av alle henvendelser. For dem spiller det ingen rolle om du kontakter dem med en klage eller en forespørsel, de gir deg den samme gode behandlingen, for det er ikke bare en kunde, det er en konge.

Anmeldelse av Lensway

Er du en person som har noen form for erfaring med selskapet Lensway? Hvis du har det, kan du skrive din egen anmeldelse om selskapet hvor du i dine egne ord forteller hva du synes om dem. Fortell oss om du synes produktene er verdt prisen, om kvaliteten er god, og også alt annet du måtte ønske å dele. Fortell også hvorfor du tenker som du gjør. Takk for at du tar deg tid til å dele din erfaring.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

B
Bayer 1 år siden
9.5
Jeg bestilte linser fra Lensway, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med tjenesten de har å tilby. Nettsiden var enkel å bruke, og det var enkelt å finne produktet jeg ønsket. Bestillingen...

Alle anmeldelser ( 1 )

Lensway - Leverandør av høy kvalitet linser

Jeg bestilte linser fra Lensway, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med tjenesten de har å tilby. Nettsiden var enkel å bruke, og det var enkelt å finne produktet jeg ønsket. Bestillingen min ble behandlet raskt, og linsene mine kom på døren med den forventede leveringstiden. Kvaliteten på produktet var utmerket, og prisene var også rimelige. Det som imponerte meg mest om Lensway var muligheten for kundeservice gjennom chat-tjenesten deres. Jeg hadde noen spørsmål angående linsene mine før jeg kjøpte dem, så jeg startet chattesoftwaren deres og ventet ikke lenge før noen hjalp meg umiddelbart. Alt i alt har mitt førsteinntrykk av Lensway vært utrolig positivt! Skulle absolutt anbefale denne nettbutikken til alle som leter etter linser eller briller online.

B
Bayer 1 år siden
8
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
9.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!