Lensway Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lensway

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bayer
Jeg bestilte linser fra Lensway, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med tjenesten de har å tilby. Nettsiden var enkel å bruke, og det var enkelt å finne produktet jeg ønsket. Bestillingen min bl...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Lensway - Leverandør av høy kvalitet linser

  Jeg bestilte linser fra Lensway, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med tjenesten de har å tilby. Nettsiden var enkel å bruke, og det var enkelt å finne produktet jeg ønsket. Bestillingen min ble behandlet raskt, og linsene mine kom på døren med den forventede leveringstiden. Kvaliteten på produktet var utmerket, og prisene var også rimelige. Det som imponerte meg mest om Lensway var muligheten for kundeservice gjennom chat-tjenesten deres. Jeg hadde noen spørsmål angående linsene mine før jeg kjøpte dem, så jeg startet chattesoftwaren deres og ventet ikke lenge før noen hjalp meg umiddelbart. Alt i alt har mitt førsteinntrykk av Lensway vært utrolig positivt! Skulle absolutt anbefale denne nettbutikken til alle som leter etter linser eller briller online.


Andre så også på