Banggood Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Banggood

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Eula Prohaska
Jeg har nylig handlet på Banggood, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. De har et bredt utvalg av produkter innen forskjellige kategorier som gadgets og moteartikler til gode priser. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Banggood: En flott onlinebutikk for gadgets and moteartikler

  Jeg har nylig handlet på Banggood, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. De har et bredt utvalg av produkter innen forskjellige kategorier som gadgets og moteartikler til gode priser. Jeg kjøpte en 3D-printer fra dem, og den kom i perfekt stand. Fraktprosessen var også jevn uten noen problemer. Jeg ble spesielt imponert over hvor raskt leveringen var til tross for at produktet måtte reise mange miles for å nå meg. Kundeservicen var også svært nyttig når jeg hadde noen spørsmål om produktet mitt før jeg kjøpte det. De svarte raskt og ga meg all informasjonen jeg trengte. Totalt sett vil jeg definitivt anbefale Banggood til alle som ser etter et bredt utvalg av produkter på nettet med gode priser og god kundeserviceopplevelse.


Andre så også på