Maxgaming Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Maxgaming

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Beahan
Jeg har nylig handlet hos MaxGaming og jeg må si at det var en positiv opplevelse. Som gamer er det viktig for meg å ha kvalitetsprodukter som kan gi meg den optimale spillopplevelsen, og MaxGaming...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv kjøpsopplevelse hos Maxgaming

  Jeg har nylig handlet hos MaxGaming og jeg må si at det var en positiv opplevelse. Som gamer er det viktig for meg å ha kvalitetsprodukter som kan gi meg den optimale spillopplevelsen, og MaxGaming skuffer ikke på dette området. Jeg satte pris på sortimentet deres, som er nøye utvalgt og inneholder alt en gamer trenger - fra mus til tastaturer til headsett. Produktene jeg bestilte ble levert innen to virkedager, akkurat som de hadde lovet. Jeg setter også pris på at de tilbyr 60 dagers åpent kjøp, slik at hvis produktet ikke skulle leve opp til mine forventninger så kan jeg returnere det. Kundeservicen var også veldig bra hos MaxGaming. De svarte raskt da jeg hadde noen spørsmål om et produkt, og de tok seg tid til å sikre seg at jeg valgte riktig produkt for min bruk. Alt i alt vil jeg definitivt fortsette å handle hos MaxGaming og anbefaler dem sterkt til andre gamere der ute!


Andre så også på