Parfyme Klikk

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 10
Pris 8
Levering 6

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

Parfyme Klikk

Er du på utkikk etter en ny parfyme for deg selv eller som gave til noen? Det finnes ubegrenset antall nettbutikker som selger parfyme og andre produkter innen skjønnhet og hudpleie. Legg gjerne igjen en anmeldelse når du handler på nettet og hold alltid et øye med ReviewsBird.

Om Parfyme Klikk

La oss begynne med å fortelle litt om Parfyme Klikk. Selskapet ble grunnlagt og lansert i 2009 og er basert i Storbritannia. De finnes i flere europeiske land, inkludert Sverige, Norge og USA. De har ikke fysisk butikk, men all handel foregår på nett.

Hva tilbyr Parfyme Klikk?

Visst er det herlig å finne den rette parfymen? Hvor ofte lurer du på hvilken parfyme en som lukter godt har på seg. Parfyme Klikk har et imponerende stort utvalg av parfymer, både vanlige klassikere og kjendiser

Hvis du elsker parfymer, bør du definitivt sjekke ut Parfym-Klick. Du kan velge mellom 500 merker og over 10 000 produkter. I tillegg til klassikerne Hugo Boss, Elisabeth Arden, Paco Rabanne og Calvin Klein, er det kjendiser som Cristiano Ronaldo, Jennifer Lopez, Kylie Monouge, Rihanna og Zlatan. Du finner ikke bare parfymer hos Parfyme Klikk, de har også et bredt utvalg av aftershave, hudpleie, solprodukter og sminke. Med hudpleiemerker som Dermalocica, Estée Lauder og Clarins og mange andre kjente merker. I gaveseksjonen kan du finne flere forskjellige sett, som er perfekte å gi bort. Settene kan inneholde parfyme+dusjsåpe, parfyme + deo eller flere miniprodukter. Flere merker har gavesett, f.eks. Britney Spears, Versace, Hugo Boss og Ariana Grande.

Hos Parfyme Klikk får du alltid kvantumsrabatt når du kjøper flere produkter. Etter at du har lagt til ditt første produkt, får du 10 NOKi rabatt på hver vare du legger til. Kjøper du 10 produkter får du en rabatt på 90 NOK. Parfyme Klikk tilbyr alltid 100 % originale produkter og de kommer alltid i originalemballasje.

Kundeservice og levering hos Parfyme Klikk

Trenger du å komme i kontakt med Parfyme Klikk kan du ringe mandag til fredag kl 11-17. Eller e-post via deres kontaktskjema på siden er hovedsakelig for returer eller tapte leveranser. Dine produkter sendes vanligvis innen 24 timer og leveres med Schenker til ditt nærmeste postkontor innen 7 dager. Med den smarte sporingsfunksjonen som er tilgjengelig i disse dager, holder du alltid styr på hvor pakken er Handler du for over 750 NOK får du gratis frakt, som ellers er 29 NOK. Du kan betale med de vanligste betalingskortene Visa og Mastercard, men også med PayPal, Trustly og Klarna.

Hva er bra og dårlig med Parfyme Klikk

Hvordan vet du egentlig om parfymen du kjøper er ekte. Parfyme Klikk sier at produktene deres er ekte. Leser du noen anmeldelser er det litt delte meninger og erfaringer om det. Vær derfor alltid oppmerksom på farge og duft når du mottar produktet ditt. Hvis du ikke er fornøyd, ikke nøl med å ta kontakt og legg alltid igjen en anmeldelse av hva du synes om produktet ditt. Det du kan savne er flere leveringsalternativer. Det er enkelt å få varene hjem i postkassen.

Det som er bra med Parfyme Klikk er deres brede utvalg av parfymer og andre skjønnhetsartikler. Det er mye å velge mellom og de mest kjente merkene er inkludert. Prisene er stort sett de samme som på andre sider, men med volumrabatten kan det føles fristende å bruke siden. Om det er verdt det er en annen ting å huske på.

Informasjon

Unit 22, Guinness Road Trading Estate
M17 1SB Manchester
Unit 22, Guinness Road Trading Estate
Storbritannia
info@parfyme-klikk.no
21950166

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

L
Lonny 1 år siden
8
Jeg har nylig kjøpt parfyme hos Parfyme Klikk og min opplevelse var svært positiv. Det var enkelt å finne produktene jeg ønsket på nettsiden deres, og prisene var mye billigere enn i fysiske...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk utvalg zu utrolige priser Tilbakemelding: Positiv

Jeg har nylig kjøpt parfyme hos Parfyme Klikk og min opplevelse var svært positiv. Det var enkelt å finne produktene jeg ønsket på nettsiden deres, og prisene var mye billigere enn i fysiske butikker. Etter å ha bestilt varen, fikk jeg den levert raskt hjem til meg. Jeg må også nevne at pakken var godt innpakket med god beskyttelse rundt flasken, så jeg følte meg trygg på at den ikke ville bli ødelagt under transport. Kvaliteten på varen er også svært god - denne duften samsvarer helt med det som ble beskrevet på nettsiden, noe som gjorde meg veldig fornøyd med mitt valg. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Parfyme Klikk til alle mine venner og bekjente. Deres brede utvalg av parfymer og skjønnhetsprodukter fra alle de beste merkene til langt rimeligere priser enn andre steder fortjener virkelig ros.

L
Lonny 1 år siden
Bestille
8
Service
10
Pris
8
Levering
6
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse