Parfyme Klikk Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Parfyme Klikk

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lonny
Jeg har nylig kjøpt parfyme hos Parfyme Klikk og min opplevelse var svært positiv. Det var enkelt å finne produktene jeg ønsket på nettsiden deres, og prisene var mye billigere enn i fysiske butikk...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk utvalg zu utrolige priser Tilbakemelding: Positiv

  Jeg har nylig kjøpt parfyme hos Parfyme Klikk og min opplevelse var svært positiv. Det var enkelt å finne produktene jeg ønsket på nettsiden deres, og prisene var mye billigere enn i fysiske butikker. Etter å ha bestilt varen, fikk jeg den levert raskt hjem til meg. Jeg må også nevne at pakken var godt innpakket med god beskyttelse rundt flasken, så jeg følte meg trygg på at den ikke ville bli ødelagt under transport. Kvaliteten på varen er også svært god - denne duften samsvarer helt med det som ble beskrevet på nettsiden, noe som gjorde meg veldig fornøyd med mitt valg. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Parfyme Klikk til alle mine venner og bekjente. Deres brede utvalg av parfymer og skjønnhetsprodukter fra alle de beste merkene til langt rimeligere priser enn andre steder fortjener virkelig ros.


Andre så også på