Holdit Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Holdit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Elmore Flatley
Jeg har nylig kjøpt en mobiltelefon fra Holdit og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktet og tjenesten deres. Jeg benyttet meg av nettbutikken deres, som var svært brukervennlig og gjorde ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Positive erfaringer med hold-it.no

  Jeg har nylig kjøpt en mobiltelefon fra Holdit og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktet og tjenesten deres. Jeg benyttet meg av nettbutikken deres, som var svært brukervennlig og gjorde det enkelt å finne akkurat det mobiltillbehøret jeg var på jakt etter. Holdit tilbyr et bredt utvalg av silikonskal, mobilfutteraler og -tilbehør i de trendigste fargene for sesongen. Jeg fant den perfekte saken til min telefon, som ikke bare beskytter den mot riper eller skader, men også ser flott ut. Bestillingen min ble levert raskt og gratis – alt i alt en meget god opplevelse. Jeg vil definitivt anbefale Holdit til andre som søker gode produkter til mobilen sin!


Andre så også på