Supernerds

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 9
Service 10
Pris 9
Levering 9

Totalt

9.3
100.0% vil kjøpe her igjen

Supernerds

Supernerds er en norsk nettbutikk skapt av nerder for nerder. To pappaer fra Heimdal som elsker gaming og fantasi startet opp denne nettbutikken som tilbyr merch for nerder, store og små. Hva kan du finne hos Supernerds? Har de en fysisk butikk også? Finner man ekslusive artikler man ellers ikke finner i Norge? Har de konkurransedyktige priser? Hva om jeg prøver å finne noe helt spesielt, kan de hjelpe meg med det? Alt dette og mye mer får du svar på her på ReviewsBird. Du vil også finne ut om leveringstider og betalingsalternativer. Og leserne våre er alltid behjelpelige med nyttige anmeldelser. Bare les i vei!

Om Supernerds

Supernerds ble etablert av gründerpappaer og nerder Lars og Marius i 2021. Ideen oppstod som svar på frustrasjonen de opplevde da de prøvde å finne litt spennende merch i Norge. De syntes tilbudet var altfor begrenset, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Kort tid etter etablering måtte de flytte fra garasjen sin til et mye større lager. I dag har de over 2000 produkter i sortimentet. Det viste seg at det var mer enn nok nerder i Norge som var villige til å støtte forretningsideen deres. De to entreprenørene har satt seg som mål å starte med fysiske butikker etter hvert.

Produktene til Supernerds

Er du glad i gaming, cosplay og fantasi? Da snakker disse to karene til deg. Hos Supernerds finner du merch fra merker relatert til film og tv, gaming, K-pop og tegneserier. For eksempel har de mye til fans av Marvel-universet, BTS, The Witcher, Fortnite, Rick and Morty, Zelda eller Ringenes Herre. Blant artiklene du kan finne er det klær, vesker, smykker, diverse varer til hus og hjem, leker, plakater og mye annet. Samleobjekter og lekefigurer er veldig populære blant målgruppen deres.

Kanskje du har en nerd i familien eller en venn du vil overraske, men du vet ingenting om hva som kunne være attraktivt for dem. I så fall har Supernerds en egen side med forslag i ulike priskategorier. Der finner du gaver fra under 100 kroner til over 500.

Hvordan frakter Supernerds produktene sine?

Leveringsalternativene varierer både når det gjelder pris og fraktleverandør, avhengig av størrelsen på bestillingen man gjør. Uansett er det gratis frakt på bestillinger over en viss sum. Videre benytter de emballasje som forurenser minst mulig. For mindre forsendelser bruker de poser laget av resirkulert plast. Ellers satser de på å sende artiklene i esker som er laget i minst 70% resirkulert papp. Denne miljøbevisstheten gjelder også for fyllmaterialet som brukes for å garantere at produktene kommer frem uskadet.

Erfaringer med Supernerds

Er du også en supernerd? Har du handlet allerede i denne nettbutikken? Hvordan var shoppingopplevelsen din? Har du kanskje deltatt i én av loddtrekningene deres? Fant du noen spesielle artikler som ellers var vanskelige å finne i Norge? Har du noen gang trengt å returnere en vare? Hvordan var kommunikasjonen med selskapet? Leserne våre vil sette stor pris på det dersom du skriver noen linjer om erfaringen din med Supernerds.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

E
Espen Ludvigsen 4 måneder
10
Anbefales på det sterkeste!

Kundeorienterte og service-minded, veldig hyggelige og behjelpelige. Rask levering, grei pris!
H
Hoeger 2 år siden
8.5
Supernerds er virkelig en fantastisk nettbutikk for alle som elsker spill, film og TV. Jeg hadde en flott opplevelse med denne butikken da jeg kjøpte noen merchandise produkter her nylig. Le...

Alle anmeldelser ( 2 )

Flereforskjelligeprodukterbdehanskertskjorteundertygavesettmm

Anbefales på det sterkeste!

Kundeorienterte og service-minded, veldig hyggelige og behjelpelige. Rask levering, grei pris!

E
Espen Ludvigsen 4 måneder
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
10
Ville kjøpe her igjen?

Fantastisk Nettbutikk for Spill-og Filmelskere

Supernerds er virkelig en fantastisk nettbutikk for alle som elsker spill, film og TV. Jeg hadde en flott opplevelse med denne butikken da jeg kjøpte noen merchandise produkter her nylig. Leveransen var veldig rask, og produktene var i utmerket stand. Jeg synes utvalget deres er imponerende og inkluderer alt fra klassiske favoritter til de nyeste artiklene. Det er definitivt et sted hvor enhver fan vil finne noe de liker! I tillegg har de svært konkurransedyktige priser og noen ganger også rabattkampanjer. En av de beste tingene ved Supernerds er at nettstedet deres gir deg mye informasjon om produktene du ønsker å kjøpe, slik at du kan være trygg på at du får det du ser etter. Noe annet som gjorde meg veldig glad var den gode kundestøtten jeg mottok når jeg hadde spørsmål relatert to bestillingen min - personalet hos Supernerds var både hjelpsomme og profesjonelle. Alt i alt er mitt inntrykk av Supernerds veldig positivt, og jeg vil absolutt anbefale denne butikken til alle fans av spill, film eller TV-serier som ønsker seg litt ekstra snurrepipperier

H
Hoeger 2 år siden
Bestille
8
Service
10
Pris
8
Levering
8
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!