Luxplus Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Luxplus

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sarah
Jeg har nylig blitt medlem av Luxplus og jeg er svært imponert over deres tilbud. Som en person som verdsetter luksusmerker, har jeg funnet ut at å være med i denne fordelsklubben gir deg store mul...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Luksuriøs handel hos Luxplus

  Jeg har nylig blitt medlem av Luxplus og jeg er svært imponert over deres tilbud. Som en person som verdsetter luksusmerker, har jeg funnet ut at å være med i denne fordelsklubben gir deg store muligheter for å spare penger på parfymer og personlig pleie produkter fra mange populære merker. Den første måneden er gratis, så du kan prøve det uten risiko. Jeg ble hyppig oppdatert om salgs- og kampanjevarer via e-post, noe som gjorde shoppingen min på Luxplus enda mer spennende. Det var enkelt å navigere seg rundt på nettsiden fordi alt var organisert etter kategori og varemerke. Kundeservice-teamet ga gode svar raskt hver gang jeg hadde et spørsmål eller behov for hjelp vedrørende mine kjøp. Endelig vil jeg si at Luxplus leverte alle produktene i tide, hvert produkt ankom pakket pent inn i en boks - perfekt når du ønsker å gi gaver også! Alt i alt vil jeg si at dette var en fantastisk opplevelse fra start til slutt! Jeg anbefaler definitivt Luxplus til andre som leter etter gode rabatter på sine favorittluksusproduter!


Andre så også på